I PORED ODLIČNIH OSTVARENJA, VREMENA ZA ODMOR NEMA: Uprava se zahvalila trojici fudbalera!

Autor:

Sport

14.12.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su slobodni u izboru nove sredine.

I PORED ODLIČNIH OSTVARENJA, VREMENA ZA ODMOR NEMA: Uprava se zahvalila trojici fudbalera!

Foto: GFK Sloven Ruma

GFK Sloven Ruma

U poslednje dve godine sportski kolektiv Slovena iz Rume beleži zaista izvanredne rezultate, što se posebno može reći za aktuelnu takmičarsku godinu u kojoj su na putu ka istorijskom plasmanu.

Republika

Tim iz Rume zimsku pauzu u okviru Srpske lige Vojvodina provodi na liderskoj poziciji, sa četiri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, takođe prošlogodišnjeg člana nižeg ranga, Železničara iz Inđije. Pored odličnog učinka u okviru prvenstva, Sloven je stigao i do plasmana u polufinale Kupa Područnog fudbalskog saveza Srema

Upravi Slovena sada predstoji zimski prelazni rok, u kojem će ekipa sigurno biti ojačana kako bi se zadržala visoka forma, i odlični rezultati, koji na kraju prvenstva mogu dovesti do novog plasmana u viši rang takmičenja. S tim u vezi, iz Rume su već stigle informacije, ovoga puta po pitanju odlaska iz Borkovačke doline. 

Klub je obavestio navijače da su tri fudbalera slobodna u izboru nove sredine, i tom prilikom su poručili:

- Dejan Živković, Ognjen Stevanović i Dejan Aleksić nisu više članovi Slovena. Ovim putem želimo da im se zahvalimo na svemu što su u prethodnom periodu uradili za naš klub. Na profesionalnom odnosu, zalaganju, emociji i učinku koji su ostvarili. Ostavili su dubok trag u Dolini i doprineli sjajnim rezultatima kako ove, tako i prethodnih sezona. Putevi nam se, za sada, razilaze, ali vi ćete zauvek ostati u srcima svih navijača Slovena! Momci, hvala vam na svemu i srećno u daljoj karijeri!!!

Živković (23) nakon godinu i po dana napušta tim iz Rume, to je ujedno bilo i mesto na kojem je započeo da se bavi fudbalom, Stevanović (20) je takođe dete kluba, i on će nakon jedne kalendarske godine potražiti novi klub. Aleksić (22) nije ponikao u Slovenu, ovog leta je stigao u ekipu, ali nije uspeo da ubedi čelne ljude da se sa njim nastavi saradnja i na proleće.

Započet je prelazni rok u Rumi sa tri odlaska, sigurno je da će biti i novajlija u toku transfer pijace, ali se prvo na programu analiza raspoloživog igračkog kadra, i razgovor sa igračima, kao i predstavljanje daljih planova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
John boy

14.12.2023 20:45

Sramne odluke kluba,posledice će se tek osetiti.Živković,jedan od nosilaca tima prošle godine bez šanse kod trenera,bez objašnjenja..Aleksić počeo jednu utakmicu a došao kao veliko pojačanje..deca ovog grada oterana..a kao doći će bolji iz NS ili BG ..