SLOVEN RUTINSKI DO POLUFINALA KUPA: Jedna od uspešnijih polusezona je iza tima iz Rume! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savladan je sastav Jedinstva iz Stare Pazove, po drugi put od starta nove sezone.

SLOVEN RUTINSKI DO POLUFINALA KUPA: Jedna od uspešnijih polusezona je iza tima iz Rume! (VIDEO)

Foto: FK Sloven Ruma

U okviru 1/4 finala kupa Područnog fudbalskog saveza Srem, ekipa Jedinstva iz Stare Pazove ugostila je sastav Slovena iz Rume.

Republika

Oba tima takmiče se u Srpskoj ligi Vojvodina, domaći sastav će zimsku pauzu provesti na deobi 13. pozicije na tabeli, dok je ekipa iz Rume stigla do titule jesenjeg prvaka. Ligaški duel ova dva kluba odigran je upravo na ovom mestu, i tada je Sloven slavio rezultatom 3:0.

Puleni trenera Zorana Vasiljevića su i pored kraja prvenstva, jako ozbiljno shvatili duel u kupu, i od prvog mintua su krenuli sa napadačkom igrom. Uslovi na terenu nisu bili idealni, hladno vreme i teška travnata podloga otežavali su igračima da prikažu bolju igru.

Prva promena rezultata viđena je u 32. minutu kada je Vladimir Jandrić iskoristio dodvanje Ilića, ušao je u kazneni prostor Jedinstva i sa nekih 15 metara iskosa od gola savladao je golmana Milića, 1:0 za goste. 

 

 

Pred odlazak na odmor gosti su uspeli dupliraju svoju prednost, Jandrić je bio u začetku akcije, dodao je loptu do Aleksića, koji je šalje do Ignjića, on obilazi svog čuvara i šalje centaršut na drugu stativu gde se našao Dejan Živković, 2:0 za Sloven. 

 

 

Drugi deo meča protekao je u znaku fudbalera u crvenoj opremi, pokušavali su domaći da se trgu, da postignu gol kojim bi uneli nezivesnost u nastavak meča, ali im to nije polazilo za rukom.

Golman Milić je u dva navrata odličnom intervencijom sprečio nove golove za goste, te je utakmice završena rezultatom postavljenim u prvih 45 minuta.

Jedinstvo (Stara Pazova) - Sloven (Ruma) 0:2 (0:2)

Jedinstvo: Milić, Bukerecki, Bogićević, Bulat, Malidžan, Gavrilović, Uremović, Matović, Igrač, Nakijevski, Mrđa

Sloven: Krompić, Savinović, Lukešević, Jandrić, Ilić, Aleksić, Živković, Stojisavljević, Batalo, Stevanović, Ignjić 

Ovim trijumfom Sloven je obezbedio plasman u polufinale kupa, i uz jesenju titulu osvojenu prošle nedelje, u odličnom raspoloženju ide na zasluženi odmor.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading