PARTIJA POLUSEZONE MLADOG RADNIKA: Sastav iz Priboja je drugim vezanim porazom uvećao zaostatak za liderom!

Autor:

Sport

25.11.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kec" u Požarevcu.

PARTIJA POLUSEZONE MLADOG RADNIKA: Sastav iz Priboja je drugim vezanim porazom uvećao zaostatak za liderom!

Foto: FK Mladi radnik 1926

U okviru 15. kola Srpske lige Zapad, ujedno i poslednjeg za prvi deo sezone, ekipa Mladog radnika 1926 iz Požarevca ugostila je sastav FAP-a iz Priboja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 12. pozicije, dok su gosti bili na drugom mestu u ligi. 

Republika

Bio je tim iz Priboja poslednjih nešto malo više od mesec dana na liderskoj pozicji u ligi, ali je protekog vikenda zbog poraza od Sloge iz Požege "sišao" na drugo mesto, i u ovaj meč je ušao sa dva boda zaostatka za liderom.

Furiozno su ušli gosti u ovaj susret, hteli su da što pre stignu do prednosti, i uspeli su u tome, nakon samo četiri minuta igre. Nakon izgubljene lopte domaćeg sastava i brze tranzicije po levoj strani, loptu u peterac ubacuje Janjić, a sa druge stative je u mrežu šalje Miroslav Marković, 1:0 za Fap.

Trgli su se domaći nakon primljenog gola, zaigrali su nešto bolje i uspeli su na isteku 20. minuta da stignu do izjednačenja. Nisu uspeli gosti da otklone opasnost na svojoj polovini, dugu loptu je ispratio Miloš Janković, ušao je i kazneni prostor Fap-a i snažnim udarcem smestio je loptu u mrežu, 1:1.

Republika

Foto: FK Mladi radnik 1926

Rezultat na poluvremenu

Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo, na startu drugog dela gosti su izašli na teren sa jednom izmenom, Grujić je ušao, dok je Lučić ostao u svlačionici.

Drugi deo meča proticao je u velikoj borbi po celom terenu, pokušavali su i jedni i drugi da kreiraju napad iz kojeg će doći do vođstva, ali je jedini gol u nastavku meča viđen nakon prekida.

Igrao se 66. minut kada su domaći dobili slobodan udarac pored leve aut linije sa nekih 30-tak metara od gola. Loptu je namestio Njegoš Drecun, odlično je istu ubacio pred sami petarac Fap-a, a tamo je najbolje skočio Ilija Đorđević, koji je glavom poslao loptu u gol, 2:1 za Mladi radnik. 

Bacili su gosti sve karte na napad, pokušali su da stignu do izjednačenja za početak, ali su domaći odličnom postavkom uspeli da odbrane svoj gol, a mogli su i do uvećanja prednosti da su bili skoncentrisaniji u završnici kontranapada.

Mladi radnik 1926 (Požarevac) - FAP (Priboj) 2:1 (1:1)

Mladi radnik: Mladenović, Đorđević, Živanović, Drecun, Đorđević, Janković, Dimitrijević, Miloradović, Stević (od 79' Sokolović), Petrović (od 90' Radojković), Marisavljević (od 70' Marković)

FAP: Nikolić, Vesnić, Drašković, Obućina (od 85' Janjušević), Jovanović, Lučić (od 46' Grujić), Marković, Lazarević, Vukmirović, Rmuš (od 70' Jakovljević), Janjić (od 85' Sević) 

Nakon ovog rezultat Mladi radnik "zimuje" na desetom mestu na tabeli, dok tim iz Priboja sada zaostaje pet bodova za liderom, i na proleće će pojuriti taj zaostatak sa druge pozicije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading