PERFEKTNA PARTIJA CRVENO-BELIH NA GOSTOVANJU U PLANDIŠTU: Crvena zvezda savladala Slogu!

Autor:

Sport

25.11.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf za "san" u gornjem delu tabele.

PERFEKTNA PARTIJA CRVENO-BELIH NA GOSTOVANJU U PLANDIŠTU: Crvena zvezda savladala Slogu!

Foto: FK Sloga Plandište

U okviru 15. kola PFL-a Pančevo, ujedno i poslednjeg za ovu takmičarsku godinu, ekipa Sloge iz Plandišta ugostila je sastav Crvene zvezde iz Pavliša. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije, dok su gosti bili na četvrtom mestu u ligi.

Republika

Prošle sezone ova dva tima su bila u različitim situacijama u odnosu na aktuelno stanje, Sloga je igrala baraž za ekspresan povratak u Vojvođansku ligu, dok su crveno-beli bili u donjem delu tabele, jedno vreme čak i u igri za opstanak u ligi.

Furiozan ulazak crveno-belih u duel sa Slogom rezultirao je sa dva gola u mreži rivala u razmaku od samo dva minuta. Prvo je Dejan Lazarević doveo Crvenu zvezdu u prednost od 1:0, dok je dva minuta kasnije Marko Pucar pogodio za dupliranje vođstva.

Bili su domaći u tim trenucima "na konopcima", ali gosti nisu uspeli da ih "dotuku" do kraja, konsolidovali su svoje redove domaćini, uspeli su da zaprete u par situacija, ali do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Crveno-beli završili polusezonu pobedom

Drugi deo meča počeo je sa po jednom izmenom na obe strane, bolje u nastavak utakmice ulaze domaći, i posle dva minuta igre smanjuju zaostatak na samo jedan gol. Nikola Unković upisao se u listu strelaca za Slogu, 2:1.

Lomila se utakmica u tim trenucima, bilo je šansi za promenu rezultata na obe strane, ali su uspešniji bili gosti na polovini rivala, po drugi put na utakmici domaćeg golmana savladao je Pucar, 3:1 za crveno-bele.

Rešili su gosti pitanje pobednika u 73. minutu kada je Đuro Vukomanović podigao prednost tima iz Pavliša na tri gola razlike, ispostaviće se tada je postavljen i konačan rezultat koji je glasio 4:1.

Sloga (Plandište) - Crvena zvezda (Pavliš) 1:4 (0:2)

Sloga: Stevanović: Peševski, Nedimović (od 75' Dimitrijević), Grozdanović, Balog, Vučković (od 46' Milj. Spremo), Milovanov, Koruga (od 75' Nešković), Albert, Mil. Spremo (od 62' Petrović), Unković

Crvena zvezda: Kikoš. Kerkez, Pucar (od 83' Erdeji), Samardžija, Pomorišac, Babić, Trnjanac (od 87' Ćirić), Vukomanović, Radak (od 46' Ružić), Tadić, Lazarević (od 87' Stanimirov)

Ovim trijumfom crveno-beli su stigli do odličnog četvrtog mesta, i na njemu će provesti zimsku pauzu, dok će Sloga čekati sutrašnji učinak prvih pratioca kako bi znala na kojoj poziciji će biti nakon jesenjeg dela prvenstva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading