"IZVINITE, KAD PROLAZI VOZ ZA PETLOVAČU": Povratnu kartu čekirao je Džinović!

Autor:

Sport

14.12.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika voli ovog čoveka.

"IZVINITE, KAD PROLAZI VOZ ZA PETLOVAČU": Povratnu kartu čekirao je Džinović!

Foto: FK Petlovača

Povratak na staru adresu

Prošlogodišnji učesnik "plej-ofa" za plasman u Mačvansku okružnu ligu, u aktuelnom prventvu pruža nešto slabije rezultate, što je dovelo do određenih aktivnosti po pitanju igračkog kadra.

Republika

Sastav Petlovače je nakon 13 odigranih susreta osvojio 15 bodova, učinak od četiri trijumfa, tri remija i šest poraza bio je dovoljan za plasman na deseto mesto u ligi, dve pozicije iznad zone ispadanja se trenutno nalazi klub. Prvi deo jesenjeg dela prvenstva je odigran jako slabo, na polovini istog ekipa je bila na samo pet osvojenih bodova, ali je pred odlazak na zimsku pauzu sa dva trijumfa pred svojim navijačima dosta popravljen bodovni saldo.

Uprava kluba je na vreme krenula sa jačanjem igračkog kadra, i već je stigao i prvi novajlija u dres Petlovače, reč je o povratniku u njihove redove, Milorad Džinović (25) opet zadužuje boje ekipe. Reč je o fudbaleru koji igra u veznom redu, i koji se nakon godinu i po dana provedenih u sastavu Budućnosti 1929 iz Zminjaka vraća u dobro poznatu sredinu.

U kratkoj izjavi za naš portal prvi novajlija Petlovače poručio je:

- Drago mi je da sam se vratio u klub u kojem sam nekad igrao, nadam se da ću sa mojim novim saigračima ostvariti klupski cilj, koji je zacrtan za ovu takmičarsku godinu. 

Džinović je u karijeri branio boje Cera (Petkovica), Studenca iz Gornje Koviljače, Jedinstva (Manja Vranjska), Mladosti iz Prnjavora i Savacijuma. Od starta sezone Milorad je u dresu Budućnosti asistirao za četiri pogotka, dok je dva puta i sam upisao svoje ime u listu strelaca. 

BONUS VIDEO: 

 

 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading