DOKAZ DA UPRAVA NE SEDI SKRŠTENIH RUKU: I pored odličnih rezultata od danas je igrački kadar jači za još jednog fudbalera!

Autor:

Sport

23.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Voćnjaku se radi perfketno.

DOKAZ DA UPRAVA NE SEDI SKRŠTENIH RUKU: I pored odličnih rezultata od danas je igrački kadar jači za još jednog fudbalera!

Foto: FK Luk Voćnjak

Pre tačno mesec dana došlo je do promene trenera u redovima fudbalskog kluba Luk iz Voćnjaka, sveža, nova energija odlično je došla igračima, što je dovelo do boljitka i na terenu. 

Republika

Od dolaska trenera Nenada Milovanovića ekipa je odigrala četiri ligaška meča i zabeležila je učinak od tri trijumfa i jednog remija. U duelu sa aktuelnim liderom sastav Luk-a nije uspeo pred svojim navijačima da savlada Mladost, rezultat je nakon 90 minuta igre bio 0:0. Pored toga Milovanović je zategao odbranu, koja nije kapitulirala već 360 minuta (8:0 gol razlika).

Uprava kluba je pokazala da radi na igračkom kadru i van prelaznog roka, pre par dana dogovorena je saradnja sa novim fudbalerom, reč je o Marku Markoviću (22). Mladi igrač može odgovoriti na više pozicija u timu, nije mu strano trčanje uz levu aut liniju, centralnu defanzivu, pa čak i na mestu zadnjeg veznog.

Republika

Foto: FK Luk Voćnjak

Pune tribine u Voćnjaku

Marković je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Studenac (Gornja Koviljača) i Podrinje iz Lozničkog Polja, dok je prošao sve mlađe kategorije Loznice. Marko je sredinom marta bio u pregovodima sa Jadrom 1961, posao je bio blizu finiša, ali ipak nije bilo ništa od toga.

Sada je u priču ušao Luk, Markovića je zainteresovala priča oko kluba, sistem rada, kao i lepa atmosfera, pa je odlučio da pruži ruku Miroslavu Popoviću, alfi i omegi tima iz Voćnjaka, što je dovelo do dogovora.

Već za vikend najnovija akvizicija Luka imaće priliku za debi, njegov sada već novi tim će u okviru 20. kola Međuopštinske lige Jadar dočekati Rudar iz Brasine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading