REAKCIJA IGRAČA JE POZITIVNA: Odlazak u Nemačku je upravu naterao na brzu reakciju!

Autor:

Sport

27.03.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi se polako baza za sledeću sezonu u kojoj će klub napasti viši rang.

REAKCIJA IGRAČA JE POZITIVNA: Odlazak u Nemačku je upravu naterao na brzu reakciju!

Foto: FK Luk Voćnjak

Prošlogodišnji učesnik baraža za plasman u Mačvansku okružnu ligu u aktuelnoj takmičarskoj godini promenjivom formom stigao je do plasman na sredinu tabele.

Republika

Trenutno se sastav iz Voćnjaka sa 22 osvojena boda nalazi na deobi petog mesta na tabeli, sa učinkom od sedam trijumfa, isto toliko poraza uz jedan remi. Na dva prolećna kola ekipa Luka je zabeležila isto toliko poraza, a novi "problem" je nastao i na klupi tima.

Dragan Matić je zvanično trener u klubu od 2021. godine, sa kraćim prekidom zbog odlaska u Nemačku, sada će zbog istog razloga morati na napusti klupu Luka, a na njegovo mesto je brzom reakcijom uprave promovisan Nenad Milovanović. Reč je bivšem igraču Radničkog Stobeksa, Loznice, Bežanije, Rađevca iz Krupnja i Gučeva iz Banje Koviljače.

Republika

Foto: FK Luk Voćnjak

Milanović novi trener Luk-a

Do saradnje Luka i Milovanovića došlo je na predlog Stefana Panića, aktuelnog napadača tima iz Voćnjaka, sa kojim je Nenad jako dobar prijatelj. Uprava je odluča da pruži priliku mladom treneru koji tek ulazi u te vode, veliki fokus se u samom klubu baca upravo na mlađe naraštaje, pa je ova odluka samo potvrda toga.

Milovanović je danas održao prvi trening sa fudbalerima Luka, atmosfera u ekipi je jako dobra a i sama reakcija igrača je pozitivna, mnogi su prezadovoljni jer je Nenad dobro poznat svima kao igrač, a sad će pokušati da se prilagode i njegovim trenerskim zahtevima. 

Trenerski debi zakazan je za vikend kada sastav Luka dočekuje Slogu iz Straže, reč je o rivalu koji se nalazi trenutno u zoni ispadanja, pa je za njih svaki meč veliko finale. Subotnji rivali su od starta prolećnog dela prvenstva bez osvojenih bodova, pa će se jedan "krompir" za vikend sigurno promeniti, da li na jedinicu, ili trojku, ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading