CRNO-BELI POTVRDILI IZMENE: Situacija nije laka, pa je reakcija uprave morala biti brza - stigla je i nova sportska oprema!

Autor:

Sport

27.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa novim dresovima, uz novog trenera u nove pobede!

CRNO-BELI POTVRDILI IZMENE: Situacija nije laka, pa je reakcija uprave morala biti brza - stigla je i nova sportska oprema!

Foto: FK Radnički Kovin

Ostvario je tim iz Kovina prošle sezone visok plasman u okviru Vojvođanske lige Istok (šesto mesto), ali će u aktuelnom prvenstvu morati da "zapne" da bi opstao u ligi.

Republika

Trenutno se Radnički sa 15 osvojenih bodova nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, trenutna sigurna zona je udaljena samo jedan bod, dok je sledeći tim na pet bodova prednosti. Kao što je već svima dobro poznato, u velikoj meri broj ekipa koje se sele u niži rang, zavisi do samog plasmana iz viših rangova.

Na četiri prolećna meča fudbaleri Radničkog zabeležili su jedan trijumf, uz tri poraza. U proteklom kolu je zabeležen neuspeh na gostovanju OFK Proleteru (5:3), jednom od rivala u borbi za opstanak, što je nateralo upravu kluba na određene promene.

Poklon AdmiralBet-a

Fudbaleri Radničkog će u nastavku sezone biti u "novim odelima". Kladionica AdmiralBet je obezbedila klubu novu crno-belu garnituru dresova.

Republika

Foto: FK Radnički Kovin

Donacija AdmiralBet-a

Trener Nikola Bokun, stigao je za vreme zimske pauze u Kovin, ali je zbog nešto slabijih rezultata od starta prolećnog dela došlo do sporazumnog raskida saradnje. Bokun je kroz trenersku karijeru radio i van granica naše zemlje, u Omanu, Tunisu.. Sa Radničkim ipak nije uspeo da postigne dobar rezultat, pa je ovo logičan sled događaja. 

Brzom reakcijom čelnih ljudi crno-belih na upražnjenju klupu tima stigao je Branko Đokić, njemu će u radu asistirati Miloš Đorđević. Đokić ima 69 godina, reč je o iskusnom treneru koji dobro zna koji su ciljevi u Kovinu za ovu sezonu, i pokušaće iste da ispuni.

Predstojećeg vikenda Radnički ima jako težak meč protiv trećeplasiranog Jedinstva iz Vlajkovca, Đokić će imati priliku da debituje na klupi, i sigurno je da će ekipi značiti što se ovaj meč igra u Kovinu, pred domaćom publikom.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading