NA OSNOVU USPOSTAVLJENE POSLOVNO-TEHNIČKE SARADNJE: Nova sportska oprema je stigla - proslava velikog jubileja u dresovima britanskog proivođača! (FOTO GALERIJA, ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Manekeni iz Mrsaća" kreću u borbu za vrh tabele.

NA OSNOVU USPOSTAVLJENE POSLOVNO-TEHNIČKE SARADNJE: Nova sportska oprema je stigla - proslava velikog jubileja u dresovima britanskog proivođača! (FOTO GALERIJA, ANKETA)

Foto: FK Morava Mrsać

Fudbaleri Morave iz Mrsaća iz godine u godinu ostvaruju sjajne rezultate, a nakon dve sezone u kojima su preskočili isto toliko rangova takmičenja, i u aktuelnoj takmičarskoj godini u Raškoj okružnoj ligi, gaje identične ambicije.

 

Istovremeno, klub u ovoj godini proslavlja veliki jubilej, vek postajanja, a kako bi svojim fudbalerima priuštili što bolje uslove, klub je uspostavio poslovno-tehničku saradnju sa renomiranim britanskim proivođačem sportske opreme "Lyle and Scott".

Tim povodom nedavno se klub obratio javnosti saopštenjem, a sada su na radost igrača i navijača i zvanično predstavljene nove dve garniture sportske opreme u kojima će fudbaleri Morave pokušati da se domognu nove promocije u viši takmičarski rang, ovoga puta u Zonu Šumadijsko-rašku.

 

Kada je reč o aktuelnoj takmičarskoj sezoni, ekipa Morave iz Mrsaća u ovom momentu nalazi na petoj poziciji tabele Raške okružne lige sa skorom od šest pobeda, pet remija i dva poraza i ukupno 23 osvojena boda. U ovom momentu se nalaze na četiri koraka zaostatka u odnosu na lidera Borac iz Vraneša, ali uz napomenu da su odigrali meč manje, jasno je da je trenutni bodovni deficit, nadoknadiv.

Prethodnog vikenda sastav iz Mrsaća je bio slobodan, tako da su imali dovoljno vremena da se pripreme za neredno iskušenje koje ih očekuje u subotu 30. marta kada će gostovati u Delimeđi ekipi Koštampolja koju su tokom prethodne jeseni, u okviru treće takmičarske runde, ubedljivo savladali na svom terenu, rezultatom 3:0.

- Raška okružna liga, 16. kolo:

Koštampolje (Delimeđe) - Morava (Mrsać)

Stadion: u Delimeđi

Datum: Subota, 30. mart

Početak: 16 časova

 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading