SA OSTRVA U PETI RANG SRPSKOG FUDBALA: Fudbalska bomba - Britanci stigli u raški okrug! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.03.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali, ili ne...

SA OSTRVA U PETI RANG SRPSKOG FUDBALA: Fudbalska bomba - Britanci stigli u raški okrug! (FOTO)

Foto: Facebook.com/Lyle and Scott

Fudbaleri Morave iz Mrsaća iza sebe imaju dve više nego uspešne sezone tokom kojih su preskočili isto toliko rangova takmičenja.

 

Ekipa je takmičarsku godinu 2021/22 okončala sa šampionskim peharom u Gradskoj ligi Kraljeva - "grupa Morava", da bi prethodnog leta kao drugoplasirani sastav Međuopštinske lige FSRO stigli do petog stepena takičenja, Raške okružne lige.

U aktuelnojtakmičarskoj godini, nakon odigranih 13 takmičarskih mečeva, sastav iz Mrsaća sa skorom od šest pobeda, pet remija i dva poraza i ukupno 23 osvojena boda, zauzimaju petu poziciju na tabeli sa četiri poena manje od lidera Borca iz Vraneša, ali se mora istaći da imaju i jedan meč manje odigran.

Ekipa Morave iz Mrsaća je nedavno došla u epicentar fudbalskih zbivanja kada je javnosti obelodanjena informacija o uspostavljanju poslovno-tehničke saradnje sa renomiranim proizvođačem sportske opreme.

Tim povodom, klub se javnosti obratio i saopštenjem:

- Sa ponosom objavljujemo da smo postali zvanični fudbalski partner brenda "Lyle and Scott". U jubilarnoj godini za naš klub, kada slavimo 100 godina postojanja kao najstariji fudbalski klub u Raškom okrugu, ozvaničena je saradnja sa navedenim brendom čije dresove ćemo nositi u predstojećoj sezoni. U narednim danima očekujte više informacija kao i slike sa terena u novoj opremi.

Foto: FK Morava Mrsać

Petoligaš uspostavio saradnju sa renomiranom britanskom kompanijom

 

Kada je reč o aktuelnom takmičenju, sastav iz Mrsaća je prethodnog vikenda bio slobodan, a u narednoj takmičarskoj rundi očekuje ih gostovanje u Delimeđi, ekipi Koštampolja koju su tokom prethodne jeseni ubedljivo savladali na svom terenu, rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading