REŠENJE JE BRZO PRONAĐENO: Šok terapijom je neophodno probuditi ekipu - nekada je igrao u Brazilu, a sada seda na klupu "vukova"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših prolećnih rezultata dobila j svoj epilog.

REŠENJE JE BRZO PRONAĐENO: Šok terapijom je neophodno probuditi ekipu - nekada je igrao u Brazilu, a sada seda na klupu "vukova"!

Foto: GFK Dubočica

Fudbaleri leskovačke GFK Dubočice jesenji deo sezone okončali su na deobi druge i treće pozicije u okviru Prve lige Srbije i smatrani su jednim od glavnih kandidata i za direktan plasman u elitni rang nacionalnog klupskog fudbala.

 

Priliku da svoje ime upiše zlatnim slovina u klupske anale, krajem decembra meseca prethodne godine, dobio je Marjan Živković, ali je njegova odiseja na velelepnom leskovačkom "Old Trafordu" trajala samo 81 dan. Sa njim na čelu Leskovčani su tokom nastavka šampionata u prvih pet mečeva ostvarili svega tri remija (Tekstilac Odžaci 0:0, Kolubara Lazarevac 1:1 i Radnički Sremska Mitrovica 0:0) i dva poraza (Smederevo 1924 0:3 i Mladost GAT Novi Sad 1:2), što je okarakterisano kao nezadovoljavajuće i Živković je nakon poraza od popularnih "gatovaca" podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

Klub je vrlo brzo reagova na novonastalu situaciju i kako se još uven nezvanično saznaje, pronaćeno je i novo rešenje za klupu "vukova".

Novi trener leskovačke GFK Dubočice biće Miodrag Anđelković.

Reč je o četrdesetsedmogodišnjm stručnjaku koji je poslednji trenerski angažman imao na klupi Loznice, a koji je tokom bogate igračke karijera nastupao i u klubovima iz Španije, Nemačke, Izraela, Turske, Brazila, Poljske, Južne Koreje, Jakapa, Kazajstana, Ukrajine, Kine, Rumunij i Kanade.

Foto: GFK Dubočica

Neophodno je povratiti samopouzdanje igračima

 

- Miodrag Anđelković:

Datum rođenja: 7. februar 1977. godine

Mesto rođenja: Kosovska Mitrovica

Igračka karijera: OFK Beograd (Beograd), Espanjol (Španija), Almerija (Španija), Grojter Firt (Nemačka), Hapoel Petah Tikva (Izrael), Sartid (Smederevo), Antalijaspor (Turska), Fluminense (Brazil), Koritiba (Brazil), Viđev Lođ (Poljska), Inčom junajted (Južna Koreja), Kerezo Osaka (Japan), Irtiš (Kazahstan), Metalurg Zaporožje (Ukrajina), Dalijan (Kina), Jiteng (Kina), Panduri (Rumunija), Internacional (Rumunija), Brentford Galaksi (Kanada), OFK Mladenovac (Mladenovac)

Trenerska karijera: Dinamo (Pančevo)-pomoćni trener, Rad (Beograd)-pomoćni trener, OFK Beograd (Beograd), Loznica (Loznica)

Anđelković je u vikendu za nama ispratio meč svog novog kluba u kojem je GFK Dubočica u Vršcu igrala nerešeno 0:0 sa ekipom OFK Vršca, a navedeni meč je bio lepa prilika da se upozna sa potencijalima igrača.

Priliku za debi na klupi Leskovčana, Miodrag Anđelković će imati narednog vikenda kada će GFK Dubočica na Gradskom stadionu "Dubočica" ugostiti ekipu šabačke Mačve.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading