CRNO-BELI SE NE MOGU PREPOZNATI: Serija loših rezultata je nastavljena - "lavovi" i ovoga puta ostali bez plena! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.03.2024

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoraka ka ostvarenju boljih prolećnih rezultata, i dalje nema.

CRNO-BELI SE NE MOGU PREPOZNATI: Serija loših rezultata je nastavljena - "lavovi" i ovoga puta ostali bez plena! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Četiri prolećna duela i svega dva osvojena boda dovela su popularne "čelarevske lavove" na ivicu ambisa.

 

U okviru 19. takmičarske runde Područne fudbalske lige Sombor, fudbaleri ČSK-Pivare ugostili su ekipu Budućnosti iz Paraga, sastav koji i dalje gaji šampionske ambicije.

Stotinak ljubitelja fudbala se okupilo na sportskom objektu u Čelarevu sa nadom da će njihovi ljubimci zaigrati onako kako se od njih očekuje i da bi konačno, nakon više od četiri meseca, ekipa mogla i da stigne do bodova u duelu sa favoritom na papiru.

Međutim, gosti su preko Srđana Vukovića u 32. minutu najavili krajnji ihod ovog meča, a kada je Dino Gajdobranski na isteku punog sata igre doneo gostima dva gola prednosti, bilo je potpuno jasno da će "lavovi" i ovoga puta ostati bez plena.

Do kraja susreta mreža golmana Miroslava Tankosića zatresla se još jednom, a nemilosrdni egzekutor bio je Srđan Vuković koji je u 73. minutu utakmice postigao svoj drugi, a ukupno treći pogodak momaka u crveno-beloj sportskoj opremi.

 

- PFL Sombor, 19. kolo:

ČSK-Pivara (Čelarevo) - Budućnost (Parage) 0:3 (0:1)

Strelci: S. Vuković u 32. i 73. i D. Gajdobranski u 61. minutu za Budućnost

Stadion: FK ČSK-Pivara, Čelarevo

Sudija: Zorana Mirković

Žuti kartoni: S. Milošević, J. Šoven, A. Jovanić (ČSK-Pivara)

Crveni karton: M. Pavlović (ČSK-Pivara)-trener

ČSK-Pivara (Čelarevo): Tankosić, Đumić, Mirić, Milošević, Erak, Pilipović (Majstorović), Ileš (Marković), Milanov, Jovanić, Kecman (Labus), Šoven.

Budućnost (Parage): Ivanović, Radaković, Baćanov (Gajdobranski), Vuković, Kovačević, N. Jelić (S. Jelić), Stojković (Pajkanović), Trivunović, Doroslovac (Mustafović), Petković, Jandrić (Balango).

Nakon novog rezultatskog neuspeha crno-beli su stigli do same ivice ambisa i u ovom momentu samo bolji gol količnik ih drži na poslednjoj poziciji koja donosi opstanak u aktuelnom takmičarskom rangu.

Upravo narednog vikenda gostuju u Karavukovu ekipi Poleta i biće to meč "davljenika" u kojem će se samo bodovi računati.

Sa druge strane, ekipa Budućnosti nastavlja borbu za vrh tabele, a bodove će tražiti na svom terenu u duelu sa ekipom Kule.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading