NA KRILIMA PARTIZANOVIH VEDETA: Trijumfalni niz je nastavljen - TITULA je tako BLIZU! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.03.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan značajan korak ka osvajanju šampionskog pehar je načinjen.

NA KRILIMA PARTIZANOVIH VEDETA: Trijumfalni niz je nastavljen - TITULA je tako BLIZU! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri Zemuna nastavljaju sa sjajnim partijama u ovosezonskoj beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana. Sastav iz Gornje varoši i nakon četiri prolećna duela ne zna za neuspeh, a ovoga puta savladana je ekipa koja predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja ovosezonkog takmičenja, novobeogradsko Ušće.

 

Gosti su bolje ušli u utakmicu i već u desetom minutu su mogli da stignu do rezultatske prednosti, ali je udarac Miloša Bakića bio neprecizan. Od tog momenta domaćini preuzimaju inicijativu, ređaju se šanse, a prvi pogodak ne meču viđen je u 38. minutu. Prethodno je Jovan Lazić u svom kazneno prostoru nepropisno zaustavio Filipa Đorđevića, a sudija Marko Bura je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač kaznenog udarca bio je Luka Svetličić.

Do odlaska na odmor imali su domaćini još dve izgledne prilike koje nisu realizovane, ali već u četvrtom minutu nastavka meča definitivno pitanje pobednika rešava Nemanja Kojić kojem nije bilo teško da pogodi mrežu Viktora Plavića nakon asistencije Dimitrija Tabakovića.

Nakon drugog pogotka domaćeg sastava intenzitet igre značajno je opao, tako da izglednijih prilika za pogodak, nije bilo.

 

- Srpska liga Beograd, 19. kolo:

Zemun (Zemun) - Ušće (Novi Beograd) 2:0 (1:0)

Strelci: L. Svetličić u 38. iz jedanaesterca i N. Kojić u 49. minutu

Stadion: FK Zemun

Gledalaca: Igrano bez prisustva publike

Sudija: Marko Bura

Žuti kartoni: O. Mijailović (Zemun), U. Vukašinović, A. Vukmanović, N. Miletić (Ušće)

Zemun (Zemun): Ganić, P.Stojanović, Božić, Jovanović (Radović), Mijailović, Tabaković, Bacanović, Svetličić (Vukićević), Đorđević (Zorica), Pavlović, Kojić (M.Stojanović).

Ušće (Novi Beograd): Plavić, Lazić (Čolić), Miletić (Rak), Blažić (Zvizdić), Trajković, Vukašinović, Stevanović, Vukmanović, Keser, Stamenković (Ristić), Bakić (Škobalj).

I navedeni susret pokazao je da Zemunci na krilima nekadšnjih vedeta beogradskog Partizana, Nikole Drinčića i prekaljenog centarfora Nemanje Kojića, grabe ka šampionskom peharu i plasmanu u Prvu ligu Srbije.

Narednog vikenda ekipu Zemuna očekuje gostovanje na Carevoj ćupriji ekipi BASK TEK-a, dok će sastav sa "Traktor Arene" pokušati do do prvog prolećnog trijumfa da stigne na domaćem terenu u duelu protiv obrenovačkog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading