"SOLUNCI" OSVAJAJU GRAD: Loznica zabeležila prvi prolećni trijumf i najavila neke mnogo bolje dane! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.03.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se loznički fudbal vrati na pozicije koje mu po svim parametrima pripadaju...

"SOLUNCI" OSVAJAJU GRAD: Loznica zabeležila prvi prolećni trijumf i najavila neke mnogo bolje dane! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/solunci.loznica

Fudbaleri Loznice nalaze se pri samom vrhu tabele zapadne grupe srpskoligaškog karavana, ali je u ovom momentu povratak u prvoligašku konkurenciju, nemoguća misija, s obzirom da su čačanski Borac 1926 i FAP iz Priboja prilično pobegli svim rivalima.

 

Ono što svakako budi veru u loznički fudbal, jeste činjenica da je grad na obali rečice Špire koja se par kilometara dalje uliva u Drinu, dobio velelepni sportski objekat na kojem će, svi se nadaju, loznički fudbaleri ostvariti najveća ostvarenja u klupskoj istoriji.

Na startu prolećnog dela sezone Loznica se iz Gornjeg Milanovca vratila sa bodovm u džepu, odigravši 1:1 sa ekipom Takova, da bi prolećna premijera na "novom Lagatoru" protekla u potpunoj dominaciji fudbalera u zeleno-beloj sportskoj opremi koji su stigli do ubedljivog trijumfa nad Slogom 33 iz Petrovca na Mlavi.

Domaćin je na isteku pola sata igre stigao do prednsoti u 30. minutu pogotkom Stefana Tripkovića, da bi definitivno pitanje pobednika bilo rešeno u nastavku susreta kada se mreža golmana Ivana Marunića tresla još dva puta, a u strelce su se upisali Tripković koji je time stigao do drugog gola i Filip Obradović.

On što svakako raduje sve ljubitelje fudbala u Loznici, jeste činjenica da su meču prisustvovali i najvatreniji navijači zeleno-belih koji su na stadion stigli organizovano i koji su tokom svih 90 minuta meča bodrili svoje ljubimce na terenu.

 

- Srpska liga Zapad, 17. kolo:

Loznica (Loznica) - Sloga 33 (Petrovac na Mlavi) 3:0 (1:0)

Strelci: S. Tripković u 30. i 48. i F. Obradović u 85. minutu meča

Stadion: Gradski stadion "Lagator", Loznica

Gledalaca: 450

Sudija: Dobrivoje Šišmanović

Žuti kartoni: I. Petrović, S. Tripković, I. Ćurković (Loznica)

Loznica (Loznica): Antonić, Ćuković, Bošković (Ćirić), Brajić (Stanojević), Komarčević (Aćimović), Šutić (Brkić), Obadović, Pecarski, Tripković (Pantić), Petrović, Janjušević.

Sloga 33 (Petrovac na Mlavi): Marunić, Ilić (Milenković), Marjanović (Ivetić), N. Nikolić, Ragipović, Avdić, Ikanović, Miliković (Čakić), Petrović (L. Nikolić), Torbica, Ćuk (Milanović).

Već narednog vikenda zeleno-bele očekuje novo iskušenje kada će gostovati OFK Mihajlovcu. Meč je na programu u nedelju 24. marta sa početkom od 14.30 časova.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading