ĆAO, NEMA VIŠE: Legenda kluba odlučila da "okači kopačke o klin" - od navijača se oprostio na maestralan način!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je lepo, ima kraj...

ĆAO, NEMA VIŠE: Legenda kluba odlučila da "okači kopačke o klin" - od navijača se oprostio na maestralan način!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Fudbaleri Omladinca iz Novog Sela prvi deo takmičenja u okviru Raške okružne lige okončali su u sredini tabele sa skorom od četiri pobede, dva remija i šest poraza, ali je već premijerno prolećno ostvarenje nagovestilo sjajne rezultate u nastavku takmičenja.

 

Naime, ekipa Omladinca je u prvom kolu nastavka takmičenja na stadionu "Dragoje Radovanović" u Novom Selu dočekala jesenjeg šampiona Borac iz Vraneša i na radost oko 400 ljubitelja fudbala, stigla je do trijumfa rezultatom 2:1 nakon preokreta.

Gosti su do prednosti stigli u 54. minutu pogotkom Ivana Boškovića, dok su bodove Novoselcima doneli Bojan Gočanin u 74. i Boban Atanasković dva minuta kasnije.

Navedeni duel ostaće i upamćen po činjenici da je na njemu poslednji put u svojoj karijeri dres Omaldinca poneo iskusni čuvar mreže, tridesetšestogodišnji Željko Vlajković. Tim povodom legendarni golman se obratio klupskim drugovima i navijačima:

- Drugari, što se mene tiče, fudbalska karijera je završena. Drago mi je što sam učestvovao u jednoj predivnoj pobedi i početku sjajne sezone. Ali ne brinite, biću uvek tu u blizini i uvek ću pružati maksimalnu podršku.

Foto: FK Omladinac Novo Selo

željko Vlajković se oprostio od vernih navijača i saigrača

 

Nakon izjave svog dugogodišnjeg člana i klupske legende, javnosti se obratio i novoselski Omladinac:

- Poznato je bilo i pre utakmice sa FK Borac Vraneši, da Vlajković ima problem i bol u leđima, ali je on skupio snagu i ostavio srce na terenu za pobedu našeg tima, zabeleživši neke neverovatne intervencije. Od povratka u naš tim 2022. godine, branio je na 16 utakmica, bio je akter nekih sjajnih mečeva, takođe je imao i neke zapažene intervencije i odbranjene jedanaesterce. Nama ne preostaje ništa drugo nego da se zahvalimo Željku, popularnom Piletu, na svemu što je uradio za naš klub i da mu poželimo sve najbolje u igračkoj penziji.

Novoselce već narednog vikenda očekuje večiko iskušenje s obzirom da će gostovati ekipi Proletera iz Pečenog. Navedeni susret je na programu u nedelju 24. marta sa početkom od 10 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading