BODOVI SU SKUPO PLAĆENI: Crveno-beli se pobedom učvrstili na čelu tabele i ostali bez udarne igle u napadu - predstoji mu duža pauza! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U žaru borbe neretko dolazi i do povreda.

BODOVI SU SKUPO PLAĆENI: Crveno-beli se pobedom učvrstili na čelu tabele i ostali bez udarne igle u napadu - predstoji mu duža pauza! (FOTO)

Foto: Lokomoto.rs

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 suvereno drže čelnu poziciju na tabeli Srpske lige Zapad i na dobrom su putu da se nakon tri takmičarske godine vrate u prvoligašku konkurenciju.

 

Prethodnog vikenda popularne "čačanske zebre" na svom stadionu "kraj Morave" ostvarile su trijumf nad Omladincem iz Zablaća rezultatom 2:0, a u listu strelaca su se upisali Nikola Grbović u 60. i Strahinja Pantić u 77. minutu navedenog meča.

Međutim, ono što svakako brine kako sve u klubu, tako i pristalice čačanskog sportskog kolektiva, jeste detalj it 67. minutu meča kada je nakon jednog starta napadač Borca 1926 Vladimir Stevlić ostao na travi i morao je biti zamenjen.

Kasnije se ispostavilo da je došlo do preloma metatarzalne kosti, što će dvadesetsedmogodišnjeg napadača odvojiti od terena na duži vremenski period.

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Trenutak kada je Vladimir Stevlić doživeo povredu

 

- Vladimir Stevlić:

Datum rođenja: 17. septembar 1996. godine

Mesto rođenja: Čačak

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Sloboda U-19 (Čačak), Sloboda (Čačak), Prijevor (Prijevor), Polet (Ljubić), Borac 1926 (Čačak)

Treba napomenuti da je Stevlić tokom aktuelne sezone 17 pita nastupio u crveno-belom dresu čačanskog kluba. Na terenu je proveo 1.530 minuta tokom kojih je bio strelac pet pogodaka.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana, Čačani narednog vikenda gostuju u Gornjem Milanovcu gde će se sastati sa ekipom Takova. Meč je na programu u subotu 23. marta sa početkom od 14.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading