ODLUKA KOJA JE SA NESTRPLJENJEM IŠČEKIVANA: Konačno su dobili "zeleno svetlo" - Smederevci se vraćaju kući! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.03.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka koja može biti i ključna u borbi za ostvarenje ovoseznskih ciljeva.

ODLUKA KOJA JE SA NESTRPLJENJEM IŠČEKIVANA: Konačno su dobili "zeleno svetlo" - Smederevci se vraćaju kući! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Smederevo 1924

Fudbaleri Smedereva 1924 nakon 25. takmičarske runde u okviru Prve lige Srbije sa skorom od deset pobeda, isto toliko remija i pet poraza i ukupno 40 osvojenih bodova, zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli, mesto koje po okončanju ligaških borbi, vodi u baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Tokom prolećnog dela šampionata, popularni "oklopnici" su ostvarili skor od tri pobede i po jednog remija i poraza, ali je veliki problem svima u klubu predstavljala činjenica da usled izuzetno lošeg stanja terena u Smederevu, ekipa nije mogla da dočeka rivale u svojoj kući, ali konačno je i navedeni problem rešen.

Naime, komisija Fudbalskog Saveza Srbije obišla je stadion u gradu na obali Dunava i nakon uvida u stanje travnate podloge, dala je zeleno svetlo da se prvenstveni mečevi mogu igrati na ovom sportskom objektu.

Navedenom odlukom jasno je da će smederevski ljubitelji fudbala već od naredne takmičarske runde imati mogućnost da uživaju u majstorijama svojih ljubimaca koji pokušavaju da se već ovog proleća domognu plasmana u Superligu Srbije.

 

U narednom kolu Prve lige Srbije, Smederevo 1924 dočekuje RFK Grafičar u jednom od derbija kola. Meč je, u odnosu na ranije planiran termin pomeren za tri dana, tako da će biti odigran u utorak 26. marta, a razlog ovakve odluke jeste učešće nekolicine fudbalera "grafosa" u mlađim selekcijama reprezentacije Srbije.

Pored uttakmice sa ekipom sa Senjaka, do starta plej-of faze, Smederevo 1924 će na svom stadionu ugostiti Tekstilac iz Odžaka (3. april) i sremskomitrovački Radnički (14. april).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading