"NISAM ZADOVOLJAN, ALI": Trener crveno-belih satisfakciju našao u osvojenim bodovima - borba za vrh tabele doseže stepen ključanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.03.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodovi jesu upisani, ali je ostalo i nezadovoljstvo pruženom igrom.

"NISAM ZADOVOLJAN, ALI": Trener crveno-belih satisfakciju našao u osvojenim bodovima - borba za vrh tabele doseže stepen ključanja!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Nakon dve uzastopne utakmice u kojima je osvojen svega jedan bod, poraz od OFK Vršca 0:1 i remi sa novosadskom Mladosti GAT 1:1 izvojevanom u poslednjim trenucima meča. fudbaleri Jedinstva sa Uba su savladali šabačku Mačvu na stadionu "Dragan Džajić".

 

Ključni trenutak meča dogodio se u 25. minutu kada je nakon nesmotrenog igranja rukom gostujućeg defanzivca u svom šesnaestercu, sudija Nikola Bikić pokazao na belu tačkum a siguran izvođać kaznenog udarca bio je Ibrahim Zubairu.

Bilo je to sve što je oko 1.000 okupljenih ljubitelja fudbala videlo kada su golovi u pitanju, ali svakako su navijači po isteku 90. minuta bili zadovoljni jedino osvojenim bodovima kojima ekipa nastavlja svoju borbu za vrh tabele Prve lige Srbije i eventualni plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Nakon trijumfa nad šabačkom Mačvom, trener crveno-belih sa Uba Ivan Radovanović nije bio zadovoljan izdanjem svojih fudbalera:

- Moram da naglasim da nismo zadovoljni i da ne smemo biti zadovoljni igrom - istakao je nekadašnji srpski reprezentativac i dodao:

- Na kraju su najvažnija tri boda. Veoma važna tri boda za nas, a moram istaći da mi se svideo i karakter ekipe tokom meča sa Šapčanima.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Iskustvo je na njegovoj strani - Ivan Radovanović

 

Nakon navedene pobede fudbaleri Jedinstva sa Uba sa 40 osvojenih bodova zauzimaju petu poziciju na tabeli, ali se mora istaći da imaju identično bodovno ostvarenje kao i Smederevo 1924 koje se nalazi na toliko željenoj četvrtoj poziciji koja po okončanju ligaškog takmičenja vodi u baraž za popunu superligaškog karavana.

Kada je reč o nastavku takmičenja, narednog vikenda Jedinstvo sa Uba gostuje na užićkom stadionu "Radomir Antić" gde će u duelu sa GFK Slobodom tražiti važne bodove u borbi z ostvarenje klupskih ciljeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading