FOTO UBOD: Nekadašnji trener Partizana stigao u Srbiju i uputio se ka stadionu - ispratio je trijumf crveno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.03.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek je rado viđen gost na srpskim stadionima.

FOTO UBOD: Nekadašnji trener Partizana stigao u Srbiju i uputio se ka stadionu - ispratio je trijumf crveno-belih!

Foto: Starsport

Fudbaleri Jedinstva sa Uba u aktuelnoj sezoni u okviru Prve lige Srbije vode veliku borbu za sam vrh tabele koja bi mogla da im donese i istorijsko ostvarenje, plasman u elitni rang nacionalnog klupskog fudbala.

 

U okviru 25. takmičarske runde crveno-beli su na stadionu "Dragan Džajić" ugostili ekipi šabačke Mačve, a shodno činjenici da su u prethodna dva kola zabeležili po jedan remi (Mladost GAT Novi Sad 1:1) i poraz (OFK Vršac 0:1), pred sobom su imali imperativ osvajanja bodova.

I gosti iz grada na Savi su na Ub stigli sa željom da ostvare pozitivan rezultat koji bi im omogućio nastavak borbe za plasman u plej-of fazu takmičenja.

Zanimljiv duel pred oko 1.000 ljubitelja fudbala rešen je u 25. minutu kada je Ibrahm Zubairu realizovao jedanaesterac koji je opravdano dosuđen nakon što je defanzivac gostiju Marko Jevtić u svom šesnaestercu nesmotreno igrao rukom.

- Prva liga Srbije, 25. kolo:

Jedinstvo (Ub) - Mačva (Šabac) 1:0 (1:0)

Strelac: I. Zubairu u 25. minutu iz jedanaesterca

Stadion: "Dragan Džajić", Ub

Gledalaca: 1.000

Sudija: Nikola Bikić

Žuti kartoni: O. Dimitrić (Jedinstvo); P. Ristić, I. Ristivojević (Mačva)

Crveni karton: M. Janković (Jedinstvo)

Jedinstvo (Ub): Dubljanić, Andrić, Doderović, Golubović (Bošković), Zubairu (Dimitrić), Karikari, Miladinović (Rakić), Milićević, Mitić (Paić), Pivaš, Stevančević (Janković).

Mačva (Šabac): Savić, Abdulahi (Ristić), Jevtić (Sladojević), Jovović (Mijailović), Marković, Novaković, Pejović (Đorđić), Radunović, Ristivojević, Savković, Vraštanović (Adamović).

Foto: FK Jedinstvo Ub

Dragan Matić i Miroslav Đukić, na stadionu "Dragan Džajić"

 

Inače na susretu između ubskog i šabačkog prvoligaša viđeno je i dobro poznato lice. Reč je o nekadašnjem fudbaleru Mačve i Rada, kao i španskih klubova Deportivo La Korunje, Valensije i Tenerifa, Miroslavu Đukiću.

Nekadašnji trener Partizana i selektor nacionalnog tima Srbije, prisustvovao je utakmici na stadionu "Dragan Džajić", a kako su iz redova Jedinstva istakli, Đukić je uvek rado viđen gost na njihovom sportskom objektu.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, Jedinstvo narednog vikenda gostuje GFK Slobodi u Užicu, dok će Mačva protiv novobeogradskog Radničkog tražiti neophodne bodove.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading