POBEDA U SENCI TEŠKE POVREDE ISKUSNOG DEFANZIVCA: Crveno-beli savladali velikog rivala i na duži period ostali bez stuba odbrane! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimalac je bio dovoljan da se u derbiju stigne do tri vredna boda.

POBEDA U SENCI TEŠKE POVREDE ISKUSNOG DEFANZIVCA: Crveno-beli savladali velikog rivala i na duži period ostali bez stuba odbrane! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo 1936 Kruševac

Fudbaleri kruševačkog Jedinstva 1936 nastavljaju sa sjajnim partijama na domaćem terenu u aktuelnoj sezoni istočne grupe srpskoligaškog karavana.

 

Puleni trenera Ivana Radivojevića u devet mečeva koliko je odigrano na stadionu Sportskog cetra "Jedinstvo 1936" samo su jednom doživeli poraz (GFK Jagodina 0:1), dok su u susretu protiv popovačke Budućnosti remizirali rezultatom 2:2.

U okviru 18. runde ovosezonskog takmičenja, Jedinstvo 1936 je dočekalo velikog rivala Radnički Pirot, a pitanje pobednika rešeno je u 63. minutu kada je mrežu Stefana Lešnjaka zatresao Mitar Radivojević koji je pre toga bio neprecizan sa bele tačke, ali je imao i sreće da se prvi domogne lopte i sprovede je u mrežu.

Međutim, utakmica je protekla u senci teške povrede Nikole Rajkovića. Tridesetdvogodišnji defanzivac je u igru ušao u 75. minutu, ali je u poslednjim trenucima meča doživeo prelom ruke u predelu lakta i morao je danpusti igru, a kako se saznaje očekuje ga duži vremenski period odsustva sa terena.

 

- Srpska liga Istok, 18. kolo:

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Radnički (Pirot) 1:0 (0:0)

Strelac: M. Radivojević u 63. minutu

Stadion: Sportski centar "Jedinstvo 1936", Kruševac

Gledalaca: 400

Sudija: Dušan Marek

Žuti kartoni: Đ. Ivljanin, M. Radivojević (Jedinstvo 1936); M. Kamenović, F. Stojanov, B. Dojkić, A. Dušainć (Radnički)

Jedinstvo 1936 (Kruševac): B. Jovanović, Milosavljević, S. Ristić, Stojanović (N. Jovanović), Vujčić, Radivojević, Ivljanin, Radojković (Rajković, Savić), M. Ristić, Vidojević, Kotlajić.

Radnički (Pirot): Lešnjak, Stojanov, A. Petrović, Mitov (Ristov), Djkić, Stojev, Mančić (Dimitrov), Stojanović (Colić), Kamenović, Dušanić, N. Petrović.

U narednoj takmičarskoj rundi Kruševljani gostuju GFK Jagodini, jedinoj ekipi koja je odnela sva tri boda iz Kruševca u aktuelnoj sezoni.

Sa druge strane, Piroćanci na svom stadionu dočekuju Budućnost iz Popovca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading