URUŠIO SE JOŠ JEDAN POTPORNI STUB: Banjička građevina je sklona padu - Rad "hita" ka Beogradskoj zoni! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.03.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada se sa velikom sigurnošću može tvrditi da nekadašnjem srpskom predstavniku na evrospkoj sceni, spasa nema.

URUŠIO SE JOŠ JEDAN POTPORNI STUB: Banjička građevina je sklona padu - Rad "hita" ka Beogradskoj zoni! (VIDEO)

Foto: FK Rad

Fudbaleri beogradskog Rada nastavljaju sa posrtanjima u prolećnom delu sezone u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

 

Tri prolećne runde donele su popularnim "građevinarima" isto toliko rezultatskih neuspeha, uz gol količnik 0:6, a kada se tome doda da je ekipa tokom zimske pauze kažnjena od strane disciplinskih organa Fudbalskog saveza Beograda oduzimanjem šest bodova, poptuno je već sada jasno da će Rad od naredne jeseni biti deo četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala, Beogradske zone.

U okviru 18. kola Srpske lige Beograd, Rad je na stadionu "Kralj Petar I" dočekao zemunski Teleoptik, ekipu koja se bori za sam vrh tabele, što je bio više nego dovoljan pokazatelj kada je u pitanju apsolutni favorit navedenog susreta.

Tačno 190 ljubitelja fudbala prisustvovalo je zanimljivoj fudbalskoj predstavi koju je, mora se istaći, obeležio igrač "optičara" Nikola Stanković koji je tokom prvog perioda igre uspeo da sa svega tri. četiri metra promaši prazan gol Stefana Papića. Iz, malo je reći stoprocentne prilike, pogodio je stativu.

Jedini pogodak na meču viđen je u 59. minutu kada je Nenad Adamović najbolje snašao u kaznenom prostoru domaćina i na asistenciju Igora Cvetojevića primorao Papića da vadi loptu iz svoje mreže, čime je postavljen i konačan rezultat ovog meča.

Treba posebno istaći golmana Rada Stefana Papića koji je činio prave bravure na golu "građevinara" i najzaslužniji je što klub sa Banjice u ovom meču nije doživeo pravu rezultatsku katastrofu.

 

 

- Srpska liga Beograd, 18. kolo:

Rad (Beograd) - Teleoptik (Zemun) 0:1 (0:0)

Strelac: N. Adamović u 59. minutu

Stadion: "Kralj Petar I"

Gledalaca: 190

Sudija: Petar Vasić

Žuti kartoni: A. Panev, Đ. Samardžija (Rad); N. Stanković (Teleoptik)

Rad (Beograd): Papić, S. Rupar (Samardžija), Radošević, A. Rupar, Živanović, Ivić, Trkulja (Panić), L. Nenadović, Repac, Panev (Virijević), N. Nenadović (Goločevac).

Teleoptik (Zemun): Mihajlović, Trivić, Stanković, Tešanović, Radojević, Borović (Đ. Petrović), Lekić (Petrušić), Knežević (Bogosavljević), U. Petrović, Cvetojević (Ćalić), Miladinović (Adamović).

Novim porazom Rad je "učvrstio svoju poziciju" na dnu tabele, a u narednoj takmičarskoj rundi očekuje ih gostovanje ekipi GSP Polet Dorćola.

Teleoptik nastavlja svoju borbu za šampionski pehar, a narednog vikenda ih očekuje veliki derbi protiv ekipe Zvezdare u meču nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading