18 OD 18: Dominacija je nastavljena - "gumari" GAZE redom! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.03.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina nepoznanica vezana je za pitanje može li aktuelni lider da okonča takmičenje sa stoprocentnim učinkom.

18 OD 18: Dominacija je nastavljena - "gumari" GAZE redom! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Trayal

Premijerni meč 18. runde istočne grupe srpskoligaškog karavana odigran je na kruševačkom stadionu "Mladost" gde je ekipa Trayala, suvereni vladar navedenog takmičarskog ranga dočekala Pčinju iz Trgovišta, a krajnji ishod je bio onakav, kakav je srpska sportska javnost i očekivala.

 

Oko 200 kruševačkih ljubitelja fudbala do prvog pogotka moralo je da sačeka gotovo punih pola sata kada je Aleksa Beskorvajni sjajno reagova na centaršut sa krilne pozicije.

Svega sedam minuta kasnije šok za domaće navijače. Mrežu Aleksandra Simića zatresao je Marko Hristić i nerešenim rezultatom se otišlo na odmor.

U nastavku meča Aleksa Beskorvajni svojim drugim pogotkom donosi "gumarima" novu prednost, a "tački na i" stavio je Milovan Ilić tri minuta pre kraja meča.

 

 

- Srpska liga Istok, 18. kolo:

Trayal (Kruševac) - Pčinja (Trgovište) 3:1 (1:1)

Strelci: A. Beskorvajni 27`, 57`, M. Ilić 87`; M. Hristić 34`

Stadion: "Mladost", Kruševac

Gledalaca: 200

Sudija: Pavle Grujić

Žuti kartoni: N. Spasić, N. Savić (Pčinja)

Trayal (Kruševac): Simić, Jovanović (Vučić), Punoševac, Vojinović, Mil. Ilić (Jevtić), Đurović, Nikolić, Beskorvajni (Dedijer), Rašković, Simić (Mih. Ilić), Milenković (Đorđević).

Pčinja (Trgovište): Mihajlović, Spasić (Vasliković), Trajković (Manasijev), Stajić, Milenković, Cvetković (Stojilković), Arsić (Ilić), Arsenović, Savić (Stefanović), Hristić, Ćirković.

 

Narednog vikenda ekipu Trayala očekuje gostovanje u Paraćinu gde će se sastati sa ekipom Jedinstva, dok će Pčinja na svom terenu u Trgovištu ugostiti Vlasinu iz Vlasotinca u derbiju začelja tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading