"NIŽE LIGE" S DOBITNICIMA ADMIRALBET NAGRADA: Crveno-beli manekeni iz Dragušice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo još jedan nagrađeni klub u AdmiralBet nagradnoj igri "Nedobitni tiketi".

 

Generacije igrača gradile su ime sportskog kolektiva iz Dragušice, a u predstojeći prolećni deo sezone, uzorni fudbalski klub ulazi sa novom opremom koja će im zasigurno omogućiti i lakše ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Najnovija emisija „Nižih liga“ na Republici, donosi priču o Fudbalskom klubu Mladi radnik iz mesta koje se nalazi na samo par kilometara od centra Knića, ujedno i dobitniku garniture dresova u AdmiralBet akciji "Nedobitni tiketi".

 

 

Agilno rukovodstvo sve čini kako bi svojim fudbalerima omogućilo što bolje uslove za rad i takmičenje, u cilju da predstojeći meseci donesu bolja ostvarenja na terenu koja kao krajnji cilj imaju opstanak u aktuelnom takmičarskom rangu, Šumadijskoj ligi Jug.

O temama vezanim za crveno-bele iz Dragušice, razgovarali smo sa predstavnikom klupskog rukovodstva Aleksandrom Radivojevićem koji nas je upoznao sa istorijatom, ali nam izneo i planove kako za aktuelni trenutak, tako i za budućnost sportskog kolektiva. Istovremeno, otrkio nam je i „tajnu uspeha“ koja im je donela poklon u vidu „AdmiralBet“ sportske opreme, u akciji koja traje i tokom meseca marta.

Kada je reč o prethodnoj takmičarskoj polusezoni, crveno-beli iz Dragušice su tokom 11 prvenstvenih duela ostvarili skor od dve pobede, tri remija i šest poraza i sa ukupno devet osvojenih bodova zauzimaju trenutno desetu poziciju na tabeli i primarni zadatak u narednim mesecima biće očuvanje aktuelnog statusa.

 

Kako je protekla naša poseta ekipi Mladog radnika, kao i dodela dresova u „AdmiralBet“ nagradnoj igri, ekskluzivno možete pogledati u petak 15. marta sa početkom od 20 časova na YouTube kanalu „Republika news“.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading