NAJAVLJENO SE I OBISTINILO: Nekadašnji napadač Rome stigao u Srbiju - oblači dres crveno-belih boja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2024

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svega tri dana su protekla od kako smo najavili bombastični transfer, a on je sada i realizovan.

NAJAVLJENO SE I OBISTINILO: Nekadašnji napadač Rome stigao u Srbiju - oblači dres crveno-belih boja! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Dubočica

Fudbaleri leskovačke GFK Dubočice u aktulenoj sezoni u okviru Prve lige Srbije, teže najvišim ciljevima, a svi u "srpskom Mančesteru" se nadaju da bi njihovi ljubimci eć o naredne jeseni mogli biti deo srpske fudbalske klupske elite.

 

Međutim, Leskovčani na startu nastavka šampionata ne beleže očekivane rezultate. U prva četiri prolećna kola zabeležili su tri remija (Tekstilac Odžaci 0:0, Kolubara Lazarevac 1:1 i Radnički Sremska Mitrovica 0:0) i jedan poraz (Smederevo 1924 0:3) i u ovom momentu nalaze se na petoj poziciji sa četiri boda zaostatka u odnosu na trenutno drugoplasiranu Inđiju Toyo Tires.

S obzirom da je ekipa tokom 360 minuta prolećnog fudbala samo jednom zatresla protivničku mrežu, hronična neefikasnost se smatra najvećim problemom, a u tom cilju klub je angažovao proverenog napadača od kojeg se sa punim pravom mnogo očekuje.

Naime, kao što smo već najavili, napadač iz Obale Slonovače Lila Talo stigao je u Leskovac gde se nakon lekarskih pregleda slikao sa dresom novog kluba.

Lila Talo je svakako najzvučnije ime koje je stupilo na tlo velelepnog leskovačkog stadiona u crveno-belom drresu, a reč je o nekadašnjem fudbaleru Rome, koji je sa nacionalnom selekcijom Obale Slonovače stigao i do trofeja u Afričkom kupu nacija 2015. godine.

 

- lila Talo:

Datum rođenja: 21. decembar 1991. godine

Mesto rođenja: Magbehigepa - Obala Slonovače

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Kjevo Verona U-19 (Italija), Roma U-19 (Italija), Kjevo Verona (Italija), Roma (Italija), Bari (Italija), Ajačio (Francuska), Bastija (Francuska), Amien (Francuska), Lil (Francuska), Vitorija Gimaraeš (Portugal), Šambli (Francuska), Ujpešt (Mađarska), Samsunspor (Turska), Botosani (Rumunija)

Reprezentativna karijera: Obala Slonovače U-20 (4 ut.), Obala Slonovače U-23 (1 ut.), Obala Slonovače (8 ut.)

Ostaje da se vidi kada će Talo i debitovati u dresu novog kluba, a treba istaći da će u narednoj takmičarskoj rundi GFK Dubočica u subotu 16. marta dočekati novosadsku Mladost GAT. Meč na Gradskom stadionu "Dubočica" igra se sa početkom od 17 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading