NOVO POGLAVLJE ISTORIJE: Skupština je rekla svoje - oni preuzimaju odgovornost za sudbinu kluba! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija jeste bila brza, a sada se očekuju i konkretni rezultati.

NOVO POGLAVLJE ISTORIJE: Skupština je rekla svoje - oni preuzimaju odgovornost za sudbinu kluba! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 iza sebe imaju turbulentnu sezonu u okviru Prve lige Srbije koju su do sada obeležili nezadovoljavajući rezultati, ali se kulminacija dogodila pre samo par dana kada je raspušteno kompletno klupsko rukovodstvo čime je armija navijača ostala zatečena.

 

Na sreću svih onih kojima je klub sa Detelinare na srcu, reakcija je bila brza i Skupština je izabrala nove člnove klupskog rukovodstva koji su i zvanično predstavljeni javnosti.

Za predsednika kluba imenovan je Aleksandar Važić, dok je za generalnog sekretara imenovan Mihailo Janjić. Na pozicijama direktora omladinske škole ostaće Mirko Babić, kao i sekretar kluba Branko Baglava.

Radom Skupštine rukovodiće Nina Brdar, advokat iz Novog Sada, dok će četiri preostala mesta u Upravnom odboru biti popunjena potencijalnim sponzorima kluba do kraja marta meseca.

Na konferenciji za medije koja je organizovana nakon imenovanja novih klupskih čelnika, Aleksandar Važić i Mihailo Janjić su istakli:

- Znamo u šta smo se upustili, svesni smo tereta. Sada je na nama da klub vratimo na stare staze. Ne radimo ovo za mesec, ili dva, mi smo došli ovde, želimo da budemo što duže. U narednih nekoliko dana napravićemo plan i program, videti kakvo je stanje u klubu.

 

Treba podsetiti da je ekipa RFK Novog Sada 1921 sjajno otvorila proleni deo sezone, s obzirom da su u premijernom meču na stadionu u Čelarevu ostvarili veliki trijumf nad liderom takmičenja ekipom OFK Beograda minimalnim rezultatom 1:0, ali su zatim usledili porazi u duelima protiv Tekstilca iz Odžaka (0:1), lazarevačke Kolubare (0:2) i sremskomitrovačkog Radničkog (0:1). Uz seriju poraza svakako sve u klubu brine i neefikasnost, pošto "kanarinci" u 270 minuta fudbala nisu uspeli da pronađu put lopti do protivničke mreže.

Uoči naredne 25. takmičarske runde RFK Novi Sad 1921 se nalazi na poslednjoj, 16. poziviji prvoligaškog karavana sa svega 16 osvojenih bodova, a očekuje ih u subotu 16. marta važan duel protiv Smedereva 1924.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading