VELIKI RADOVI SU PRIVEDENI KRAJU: Stadion "Bora Beka" zasijao u punom svetlu - poboljšanje infrastrukturnih uslova doneće i bolje rezultate! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kostolcu niče velelepan sportski objekat na ponos čitavog grada.

VELIKI RADOVI SU PRIVEDENI KRAJU: Stadion "Bora Beka" zasijao u punom svetlu - poboljšanje infrastrukturnih uslova doneće i bolje rezultate! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Rudar Kostolac

Fudbaleri Rudara iz Kostolca drugu godinu za redom takmiče se u okviru Braničevske okružne lige, a prethodnu jesen okončali su na vsokoj drugoj poziciji, ali sa priličnim bodovnim deficitom u odnosu na lidera, Pomoravlje 1946 iz Vlaškog Dola.

 

Na startu prolećnog dela sezone Kostolčani su iznenađujuće poraženi na gostovanju u Kučevu od ekipe Zvižda minimalnim rezultatom 1:0, ali ono što sve u Kostolcu raduje, jeste činjenica da su infrastrukturni radovi na samom stadionu privedeni kraju i da je stadion "Bora Bela" zasijao u punom svetlu.

Naime, gradska opština Kostolac i grad Požarevac omogućili su da poptunu rekonstrukciju istočne tribine u dužini od 105 metara i postavljanja 850 pvc stolica, čime je i ova faza radova okončana.

Kako su čelnici kluba istakli, do sada je potpuno rekontruisana zapadna tribina koju krase 850 novih stolica, odrađena je sanacija krova i rekonstrukcija fasadeprostorija kancelarija, kao i rekonstrukcija zasebnog objekta na samom stadionu.

Istovremeno, postavljena je zaštitna ograda duž pomoćnih terena, kao i postavljena nova rasveta na pomoćnom terenima.

Kako je istaknuto do sada je u rekonstrukciju sportskog objekta u Kostolcu uloženo preko 35 miliona dinara.

 

Ono što je u potpunosti jasno jeste činjenica da će sve kategorije kostolačkog Rudara imati sjajne uslove kako za rad, tako i za odigravanje utakmica, a očekuje se da će navedeno u bliskoj budućnosti doneti kluu u povratak na stare staze uspeha.

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, Rudar iz Kostolca u narednoj takmičarskoj rundi gostuje Slogi 1945 u Velikom Selu, a prvi prolećni meč na svom stadionu odigraće 23. marta kada će ugostiti ekipu Integrala iz Batuše.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading