"KAMIONDŽIJE" SLAVILE NA TERENU VELIKOG RIVALA: Trka u dvoje se nastavlja! Ko će prvi pokleknuti?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno se zna da samo dve ekipe konkurišu za šampionski pehar i plasman u viši takmičarski rang.

"KAMIONDŽIJE" SLAVILE NA TERENU VELIKOG RIVALA: Trka u dvoje se nastavlja! Ko će prvi pokleknuti?

Foto: FK FAP Priboj

Nakon puna tri i po meseca nastavljena je borba za bodove u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana, a uz duel u Vrelu gde je meč između domaćeg Vrelo Sporta i čačanskog Borca 1926 (0:2) izazvao mnogo polemike, derbi je odigran i na čačanskom stadinu "kraj Morave" gde je Polet iz Ljubića ugostio jesenjeg vicešampiona, FAP Priboj.

 

Od samog starta je bilo jasno d popularne "kamiondžije" nemaju prava na kiks i da sve osim osvajanja tri boda za njih znači i definitivno ispadanja u šampionskoj trci. FAP je od prvog sudijskog zvižduka krenuo ofanzivno i već u 12. minutu je stigao do rezultatske prednosti.

Sjajnu akciju navalnog reda krunisao je milimetarski preciznim udarcem po zemlji, sa 14, 15 metara Nikola Obućina čime su "kamiondžije" stigle do prednosti.

U nastavku meča golova nije bilo, a onda je usledio pravi "vatromet pogodaka" u samom finišu meča.

Prvo je Luka Lazarević u 86. minutu trzajem glavom matirao Davida Spasojevića, da bi samo tri minuta kasnije Veljko Grujić na maestralan nači petom loptu prosledio u mrežu sastava iz Ljubića.

Do kraja meča, u 90. minutu Nikola Veselinović koristi neverovatnu smušenost kompletne defanzivne linije Pribojaca i postavlja konačan rezultat meča.

Foto: FK FAP Priboj

Uspešan start prolećnog dela sezone

 

- Srpska liga Zapad, 16. kola:

Polet (Ljubić) - FAP (Priboj) 1:3 (0:1)

Strelci: N. Veselinović 90`; N. Obućina 12`, L. Lazarević 86`, V. Grujić 89`

Stadion"kraj Morave", Čačak

Gledalaca: 800

Sudija: Aleksandar Nikolić

Žuti kartoni: A. Todorović, N. Veselinović (Polet); N. Obućina (FAP)

Polet (Ljubić): Spasojević, N. Veselinović (Obrenović), Simić, Vasović, Tripković, N. Veselinović, Gavrović (Pejčić), Todorović, Grujičić (F. Bugarčić), Majstorović (M. Bugarčić), Radojević.

FAP (Priboj): Nikolić, Stojković, Milunović, Obućina, Plazinić, Vukmirović (Miraljemović), Otašević (Grek), Jović (Grujić), Stanojević, Lazarević, Milojević (Mehmedović).

I u narednoj rundi ekipa FAP-a će pokušati da do važnih bodova stigne na gostujućem terenu. Ovoga puta "kamiondžije" traže bodove i meču protiv Budućnosti Krušik 2014 u Valjevu, dok će Polet iz Ljubića narednog vikenda gostovati u Vrelu, ekipi Vrelo Sporta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading