KUVA SE U VRELU: Kutak za sporni trenutak! Da li su ovo sporne situacije zbog kojih je klub najavio radikalne poteze? (VIDEO, ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je odigrano tek 90 minuta prolećnog fudbala. strasti već sada dosežu tačku ključanja.

KUVA SE U VRELU: Kutak za sporni trenutak! Da li su ovo sporne situacije zbog kojih je klub najavio radikalne poteze? (VIDEO, ANKETA)

Foto: FK Vrelo Sport

Vikend za nama doneo je i nastavak prvenstvene borbe u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana, a svakako jedan od interesantnijih duela odigran je u Vrelu gde je na stadionu "Mirko Matić Žaki" ekipa Vrelo Sporta dočekala jesenjeg šampiona, ekipu čačanskog Borca 1926.

 

I pored činjenice da se ekipa Vrelo Sporta nalazi u donjem delu tabele, za popularne čačanske "zebre" navdeno gostovnje je zasigurno smatrano jednim od najtežih u prolećnom delu sezone i shodno navedenom Čačani su sve misli usmerili ka osvajanju važna tri boda kojima čine značajan korak ka šampionskom peharu i povratku u Prvu ligu Srbije nakon pune tri sezone.

Prema očekivanju sportske javnosti Borac 1926 je zabeležio trijumf rezultatom 2:0, a pobedu Čačanima doneli su golovima Nikola Grbović u 47. i Vladimir Stevlić u 65. minutu meča.

Međutim, nakon susreta Vrelo Sport je na društvenoj mreži Instagram objavilo jednu rečenicu koja je svakako zabrinula kako navijače i pristalice ovog kluba, tako i javnost:

- FK Vrelo Sport će u narednim danima doneti odluku o istupanju iz lige - stoji na zvaničnoj klupskoj Instagram stranici.

Foto: FK Vrelo Sport

Kratko saopštenje kluba na zvaničnoj Instagram stranici

 

Naš portal je pokušao da dođe do obrazloženja navedene izjave, ali iz redova Fudbalskog kluba Vrelo Sport nisu želeli da daju bilo kakve izjave za medije, uz posebno isticanje da će se klub obratiti javnosti u narednim danima, kada će mnogo toga biti jasnije.

Međutim, na osnovu objava koje je FK Vrelo Sport objavilo na društvenim mrežama, može se zaključiti da je nezadovoljstvo nastalo usled nedosuđenih jedanaesteraca tokom duela sa Borcem 1926. 

Kako se može videti sporne situacije u šesnaestercu gostiju dogodile su se u 61. i 93. minutu kada su domaći fudbaleri nepropisno zaustavljeni, a pištaljka sudije Srđana Dimitrijevića je u oba slučaja ostala nema.

 

 

Ostaje nam da sačekamo i vidimo kakva će reakcija kluba uslediti u narednim danima, a prepuštamo ljubiteljima fudbala da sami procene da li je ekipa Vrelo Sporta oštećena u navedenim situacijama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading