GOLEADA OKONČANA REMIJEM: Utakmica koja je mogla da zadovolji i najprobirljivije - fudbal je čudna igra u kojoj ne pobeđuje uvek bolja ekipa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna fudbalska predstava odigrana je u Bosutu. Sve ono što fudbal može da pruži viđeno je na navedenom susretu, a pored revije golova publika je uživala i u rezultaskim preokretima.

GOLEADA OKONČANA REMIJEM: Utakmica koja je mogla da zadovolji i najprobirljivije - fudbal je čudna igra u kojoj ne pobeđuje uvek bolja ekipa!

Foto: OFK Bosut

Fudbaleri OFK Bosuta pripremaju se za nastavak sezone u okviru Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica, u kojoj su prvi deo šampionata okončali na petoj poziciji sa skorom od pet pobeda, jednog remija i četiri poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa osam bodova zaostatka u odnosu na Srem iz Sremske Mitrovice.

 

Sa druge strane, ekipa Jedinstva iz Ljube u okviru Opštinske lige Šid, prvi deo takmiačrske godine okončala je sa skorom od tri pobede, isto toliko poraza i jednog remija i u nastavku prvenstvenih borbi pokušaće da nadoknade bodovni deficit u odnosu na aktuelnog lidera Graničar iz Jamene.

U sklopu priprema za nastavak sezone dve ekipe su odigrle kontrolni meč koji je pored golova, obilovao i rezultatskim preokretima. 

Domaćin je od starta krenuo angažovanije ka golu protivnika. Stvarali su fudbaleri OFK Bosuta prilike, a u takvom konstalaciji snaga na terenu, stigli su i do prednosti. Drmanović se našao "oči u oči" sa čuvarom mreže Jedinstva i rutinski je zatresao mrežu. 

Nakon vodećeg gola tempo igre je opao, a gosti u samom finišu prvog poluvremena uspevaju da stignu do poravnanja rezultata. Igrao se 45. minut kada golman domaćeg sastava Trninić nije uspeo da zaustavi jednu loptu na koju je natrčao fudbaler gostiju i rezultat je izjednačen.

I početkom drugog poluvremena OFK Bosut ima daleko više od igre, ali gosti koriste jednu grešku domaćih defanzivaca. Napadač Jedinstva se našao sam ispred golmana Trninića i Jedinstvo stiže do prednosti. 

Imao je domaćin priliku da iz jedanaesterca poravna rezultat, ali je Dragan Dragić bio neprecizan sa "bele tačke", što gosti ubrzo koriste i uspevaju da stignu i do dva gola prednosti.

Povukli su se gosti nakon sticanja prednosti, da bi prava drama bila viđena u finipu meča. Prvo je nakon velike gužve Hrček smanjio rezultat, da bi u trećem minutu nadoknade vremena Mladen Simić najbolje snašao u šesnaestercu gostiju čime je postavljen i konačni rezultat ovog meča - 3:3.

Foto: OFK Bosut

Fudbalska predstava koja je oduševila sve prisutne

 

- Prijateljska utakmica:

OFK Bosut (Bosut) - Jedinstvo (Ljuba) 3:3 (1:1)

Strelci za OFK Bosut: Drmanović, Hrček, Simić

Stadion: u Bosutu

Interesantno je napomenuti da su gosti tokom 90 minuta igre uputili pet udaraca ka golu OFK Bosuta, a od toga su čak tri lopte završile u mreži.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, OFK Bosut u prolećnoj premijeri dočekuje Slogu iz Zasavice, trenutnog fenjeraša GFL Sremska Mitrovica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading