SLUČAJ JE ZAKLJUČEN: Klub nije pogrešio prilikom registracije nekadašnjeg fudbalera Partizana - zainteresovana strana ima pravo na žalbu drugostepenom organu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i komesar za takmičenje.

SLUČAJ JE ZAKLJUČEN: Klub nije pogrešio prilikom registracije nekadašnjeg fudbalera Partizana - zainteresovana strana ima pravo na žalbu drugostepenom organu!

Foto: Starsport

Prethodnog vikenda odigrani su mečevi 17. runde vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, a i dalje je u epicentru zbivanja detalj iz 16. kola u kojem je Železničar iz Inđije dočekao ekipu Podunavca iz Belegiša.

 

Navedeni meč, prema očekivanju okončan je trijumfom "inđisjke dizelke", ali je nakon susreta ekipa iz Belegiša uputila žalbu nadležnim organima na nastup Miralema Sulejmanija, nekadašnjeg fudbalera Partizana i srpskog reprezentativca, koji je tokom prethodne zime postao član inđijskog kluba.

Naime, odmah nakon okončanja meča, FK Podunavac iz Belegiša je uputio žalbu nadređenom Fudbalskom savezu Vojvodine u kojoj se osporava nastup Miralema Sulejmanija za inđijsku ekipu, a kao dokaz je citiran član 30/1-prva registracija.

Na odgovor se čekalo punih nedelju dana, a sada je on konačno i stigao. 

Komesar za takmičenje Srpske lige Vojvodina Miodrag Radaković odbio je žalbu ekipe iz Belegiša, a pre donošenja konačne odluke Radaković je zatražio mišljenje Komisije za status i registraciju igrača Fudbalskog saveza Srbije. Na osnovu stava da je Sulejmani ispravno registrovan, žalba u prvom stepenu je odbijena.

Foto: FK železničar Inđija

Miralem Sulejmani predvodi "inđijsku dizelku" ka prvoligaškom karavanu

 

Ekipi Podunavca sada ostaje osam dana da sastave i upute žalbu višoj distanci.

Kada je reč o mečevima vojvođanske grupe srpskoligaškog karavan koje su odigrane prethodnog vikenda, Železničar je ostvario važan trijumf na gostovanju u Pančevu gde je rezultatom 3:1 savladao Dinamo 1945, dok je Podunavac u Belegišu remnizirao sa novobanovačkim Omladincem bez golova, 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading