ALEKSANDAR VUČIĆ U PAMBUKOVICI: Predsednik Srbije posetio lokalni klub i na oduševljenje prisutnih izveo početni udarac na meču! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.03.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije je još jednom pokazao da je veliki poštovalac fudbala i sporta uopšte.

ALEKSANDAR VUČIĆ U PAMBUKOVICI: Predsednik Srbije posetio lokalni klub i na oduševljenje prisutnih izveo početni udarac na meču! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika.rs

Aleksandar Vučić

Fudbalski klub Pambukovica iz istoimenog mesta u opštini Ub u aktuelnoj takmičarskoj sezoni bori se za bodove u okviru Opštinske lige Ub - "grupa Zapad", a prvi deo sezone okončali su na četvrtoj poziciji.

 

Tokom jeseni ekipa je zabeležila skor od četiri pobede, jednog remija i dva poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa četiri boda deficita u odnosu na trenutnog lidera Tvrdojevac, što je svakako deficit koji je nadoknadiv u predstojećem periodu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas se nalazi u poseti Pambukovici gde je dočekan od strane velikog broja meštana, a nakon razgovora sa građanima uputiose  i ka lokalnom fudbalskom igralištu, gde je posetio klub iz ovog mesta, a zatim je izveo i početni udarac na meču koji je danas na programu.

 

Kada je reć o nastavku takmičenja u okviru Opštinske lige Ub - "grupa Zapad", Pambukovica u prolećnoj premijeri gostuje u Vukoni gde će se sastati sa istoimenom ekipom koja se trenutno nalazi na psolednjoj poziciji tabele, bez i jednog osvojenog boda. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan j trijumfom Pambukovice rezultatom 3:1.

Takođe treba napomenuti da će se jedan od ključnih mečeva, kada je ovosezonsko ostvarenje Pambukovice u pitanju, odigrati u drugoj prolećnoj rundi kada će momci u plavoj sportskoj opremi gostovati drugoplasiranom Dokmiru koji ne zna za poraz u takmičarskoj 2023/24 godini.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je Pambukovicu posetio 2015. godine kao premijer, kada ga je dočekao i Dragan Džajić, a Vučić je još tada obećao da će "država graditi i druge puteve i da će biti završeni auto-putevi na koje se čeka više od 40 godina", što predstavlja još jedan primer onoga da što je obećano to se i ispuni.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (20)

Loading
ceca

10.03.2024 13:01

Velika čast kako za klip Pambukovica tako i za Vučića sigurno bez sumnje!

Zora

10.03.2024 13:02

Drago mi je što je Vučić ispunio želju meštana Pambukovice, te posetio njihovo selo.

cale

10.03.2024 13:04

Građani Pambukovice će definitivno pamtiti današnji dan! Nije mala stvar da vam dođe predsednik i gde prilikom posete toliko običaja se uradi, obeća i nastavi se izgradnja onog što je započeto, dogovore se nove gradnje i još mnogo toga!

Mimi

10.03.2024 13:06

Sve pohvale za predsednika.