VEZISTA SA "STAMFORD BRIDŽA" USPEŠNO OPERISAN: Proces oporavka će biti dug - za sada se ne zna kada će ponovo istrčati na teren!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.03.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povrede su, na žalost sastavni deo fudbala i sporta.

VEZISTA SA "STAMFORD BRIDŽA" USPEŠNO OPERISAN: Proces oporavka će biti dug - za sada se ne zna kada će ponovo istrčati na teren!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Fudbaleri crnobarskog Hajduk Stanka će 17. marta nakon puna četiri meseca pauze odigrati svoj prvi prvenstveni duel kada će na popularni "Stamford Bridž" stići valjavski Radnički, ekipa koje je pre samo nekoliko dana priredila prvorazrednu senzaciju osvajanjem Kupa grada Valjeva, kada su nakon izvođenja jedanaesteraca savladali velikog favorita Budućnost Krušik 2014.

 

Crnobarci iza sebe imaju turbulentnu polusezonu u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske, a jesen su okončali na preposlednjoj 11. poziciji na tabeli sa skorom od četiri pobede, isto toliko remija i šest poraza i ukupno 16 osvojenih bodova.

I pored navedenog, ekipa sa popularnog crnobarskog "Stamford Bridža" nalazi se na samo četiri boda zaostatka u odnosu na OFK Divce koji se nalaze na poziciji koja vodi u plej-of fazu takmičenja, što je svakako nadoknadivo tokom prvih osam ligaških mečeva u 2024. godini.

Međutim, u nastavak sezone Hajduk Stanko ulazi oslabljen. Naime, vezni fudbaler Stefan Ercegovčević je doživeo povredu meniskusa kolena i morao je biti podvrgnut operativnom zahvatu. Operacija je uspšeno protekla i Ercegovčević je već pušten na kućno lečenje.

Navedena povreda zahteva dug period oporavka, tako da se ne može tačno precizirati kada bi Ercegovčević mogao ponovo da se nađe na terenu, ali je izvesno da je za njega aktuelna 2023/24 sezona okončana.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Crnobarski fudbaleri su nedavno gostovali na beogradskoj Marakani i odigrali meč sa Crvenom zvezdom

 

Kada je reč o nastavku prvenstvenih mečeva, u prvom prolećnom kolu,a ko što je već rečeno, Hajduk Stanko dočekuje valjevski Radnički, a pre toga će u nedelju 10. marta odigrati još jedan kontrolni meč i to protiv Cera iz Petkovece.

Klub je pozvao sve svoje navijače da u što većem broju dođu na "Stamford Bridž" i podrže svoje ljubimce uoči nastavka borbe za bodove.

- Prijateljska utakmica:

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Cer (Petkovica)

Stadion: "Stamford Bridž", Crna Bada

Datum: Nedelja, 10. mart

Početak: 13 časova

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading