BELA TAČKA JE ZA NJIH BILA CRNE BOJE: Veliki favorit ostao bez kup trofeja - pali su na penal ruletu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.03.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jošp jednom se potvrdilo da kup neretko donosi velika iznenađenja.

BELA TAČKA JE ZA NJIH BILA CRNE BOJE: Veliki favorit ostao bez kup trofeja - pali su na penal ruletu!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Fudbaleri Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva pripremaju se za nastavak prvenstvene borbe u okviru Srpske lige Zapad u kojoj im je glavni cilj da zadrže poziciju u vrhu tabele.

 

U odlučujuće prolećne borbe ekipa sa stadiona "Park pećina" ulazi sa skorom od pet pobeda, osam remija i dva poraza i ukupno 23 boda, što je 17 manje u odnosu na akttuelnog lidera, ekipu čačanskog Borca 1926. 

Uoči nastavka prvenstva, Budućnost Krušik 2014 je odigrala meč finala Kupa grada Valjeva u kojem se sastala sa gradskim rivalom, ekipom Radničkog. članom četvrtog takmičarskog ranga, Zone Kolubarsko-mačvanske.

Na iznenađenje stotinak ljubitelja fudbala na stadionu "Krušik", tokom 90 minuta igre obe ekipe su po jednom tresle mrežu protivnika, tako da su o osvajaču trofeja odlučivali jedanaesterci.

U prvih 45 minuta golova nije bilo, a valjevski srpskoligaš stiže do prednsoti u 55. minutu kada je mrežu Radničkog zatresao Stefica Đurić. Ipak, dvadeset minuta kasnije rezultat poravnava Filip Rajevac, što je bio i konačni rezultat regularnog dela utakmice.

U penal sereiji srpskoligaš je bio neprecizan u drugoj i trećoj seriji kada su sa bele tačke bili neprecizni Nemanja Stojanović i Nikola Ignjatović, tako da je ekipa Radničkog prigrlila trofej i pored činjenice da Dimitrije Pirgić nije bio precizan, takođe u drugoj seriji.

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Iznenađenje u finalu Kupa - Radnički sa bele tačke stigao do pehara

 

- Kup grada Valjeva, finale:

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) - Radnički (Valjevo) 1:1 (0:0) - 3:5

Strelci: S. Đurić u 55. minutu za Budućnost Krušik 2014; F, Rajevac u 75. minutu za Radnički

Stadion: "Krušik", Valjevo

Gledalaca: 100

Glavni sudija: David Radojević

Žuti kartoni: B. Šobot, N. Stojanović, s. Đurić, V. Petrović (Busućnost Krušik 2014); D, Pirgić (Radnički)

Crveni karton: M Petrović (Radnički)

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo): Terzić (Žunjić), Lukić, Petrović, Đurđević, Mitrović, Šobot, Milićević (Tomić), Stojanović, Arsić, Đurić, Nikolić (Ignjatović).

Radnički (Valjevo): Savić, Đurić (Simeunović), Jeremić, Rajvac, Vasić, Živanić (Mišković), Tomić, Pirgić, Janković (Petrović), Ristović (Rašović), Đorđević (Vasiljević).

Kada je reč o nastavku prvenstvene borbe, Budućnost Krušik 2014 u prolećnoj premijeri gostuje požarevačkom Mladom radniku 1926, dok će valjevski Radnički na crnobarskom "Stamford Bridžu" odmeriti snagu sa ekipom Hajduk Stanka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading