DA SE POTVRDI DERBI TROJKA: Lider novom pobedom želi da se učvrsti na vrhu tabele - u Brusu se ispisuju nove stranice fudbalske istorije! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.03.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored činjenice da su već odigrana dva prvenstvena kola, prolećni deo sezone zvanično startuje predstojećeg vikenda.

DA SE POTVRDI DERBI TROJKA: Lider novom pobedom želi da se učvrsti na vrhu tabele - u Brusu se ispisuju nove stranice fudbalske istorije! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika

Fudbaleri OFK Kopaonika 1931 iz Brusa korak po korak grabe ka osvajanju šampionske titule i plasmanu u viši takmičarski rang, Zonu Zapad.

 

Populatni "Vukovi" u dosadašnjem delu takmičarske sezone ostvarili su skor od 15 pobeda, jednog remija i isto toliko poraza i u drugi deo šampionata ulaze sa tri boda prednsoti u odnosu na prvog pratioca, Rubin iz Donjeg Stupanja.

Prethodnog vikenda u sjjnom fudbalskom ambijentu OFK Kopaonik 1931 je u velikom gradskom derbiju savladao ekipu FUD-a rezultatom 2:1 i svakako predstojećim duelom žele da potvrde veliki trijumf.

U subotu 9. marta na sjajnom objektu Sportskog centra "Brus" stiže ekipa Mačkovca, trenutno četvrtoplasirana ekipa koja i dalje gaji nadu da se u predstojećim mesecima može uključiti i u borbu za sam vrh tabele. Na ovosezonskoj premijeri 13. avgusta prethodne godine zeleno-beli su u Mačkovcu slavili minimalnim rezultatom 1:0, a jedini pogodak za "Vukove" postigao je u 61. minutu Milan Danilović.

 

- Prva rasinska okružna liga, 18. kolo:

OFK Kopaonik 1931 (Brus) - Mačkovac (Mačkovac)

Stadion: Sportski centar "Brus"

Datum: Subota, 9. mart

Početak: 15 časova

Treba napomenuti da fudbalere OFK Kopaonika 1931 nakon susreta protiv Mačkovca, očekuju dva lakša zadatka s obzirom da će u dve naredne utakmice odmeriti snagu sa ekipama 13. Aprila iz Lomnice i Bošnjna iz istoimenog mesta, ekipe koje "suvereno" drže samo dno Prve rasinske okružne lige.

- Parovi 18. kola Prve rasinske okružne lige:

Rubin (Donji Stupanj) - Gornji Stepoš (Gornji Stepoš)

Sloga (Dašnica) - Sloga (Ćićevac)

Dedina (Dedina) - Borac (Bivolje)

Sloga (Lozna) - Čitluk (Čitluk)

Jastrebac (Veliki Šiljegovac) - Polet 57 (Milutovac)

Gradina (Pejovac) - FUD (Brus)

OFK Kopaonik 1931 (Brus) - Mačkovac (Mačkovac)

Trudbenik (Stalać) - 13. April (Lomnica)

Parunovac (Parunovac) - Bošnjane (Bošnjane)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading