GRADSKI DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Jesenji prvak je upisao jako bitan trijumf protiv ekipe FUD-a!

Autor:

Sport

02.03.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera na terenu i tribinama je bila sjajna.

GRADSKI DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Jesenji prvak je upisao jako bitan trijumf protiv ekipe FUD-a!

Foto: Republika.rs

Na prolećnoj premijeri Prve rasinske okružne lige publika je imala prilike da isprati gradski derbi, u kojem je OFK Kopaonik dočekao sastav FUD-a. Duel dva tima iz gornjeg dela tabele, sa visokim ambicijama za nastavak sezone opravdao je očekivanja svih prisutnih.

Republika

Već posle pet minuta igre viđena je prva ozbiljna prilika na utakmici, nakon prodora po levom krilu lopta stiže do Danilovića koji šalje "projektil" ka golu FUD-a, ali je golman krajnjim naporom izbacio loptu u korner. Ubrzo su opet pretili domaći, Vukojević je izašao sam ispred čuvara mreže gostiju, ali ga lopta nije slušala.

Dominiraju domaći na terenu, lopta je u njihovom posedu, stvaraju prilike, ali ne uspevaju iste da pretvore u gol. Gosti po prvi put prete na isteku pola sata igre, međutim bez konkretne završnice.

Igra se 30. minut kada je nakon udarca sa 20-tak metara lopta od stative stigla do Marjana Nikolića, koji je iskosa sa desne strane šalje u mrežu gostiju, vodi OFK Kopanik 1931  sa 1:0. Strelac gola popularni "Ze Roberto" našao se u pravo vreme na pravom mestu.

Ubrzo su gosti uzvratili, međutim udarac Marka Lukovića završio je na spoljem delu mreže, stigla je ubrzo kazna na drugoj strani. Predrag Vukojević je promešao odbranu FUD-a i udarcem sa zemlje duplirao je prednost svog tima, 2:0. Pred sam kraj prvog dela meča direktan crveni karton dobio je Nemanja Pavlović zbog prigovara, pa gosti ostaju sa 10 igrača u polju. 

Prva ozbiljnija šansa u drugom delu viđena je na polovini domaćina, udarac Nikolića završio je na gornjem okviru gola, na drugoj strani istakao se golman gostiju odličnom intervencijom. 

Nakon par sjajnih odbrana golmana Jovanovića, stigla je nagrada za goste na drugoj strani. Nenad Nikolić je pred sam kraj susreta odličnim udarcem iz slobodnjaka "skinuo paučinu" za ispostaviće se konačnih 2:1.

OFK Kopaonik 1931 - FUD (Brus) 2:1 (2:0)

OFK Kopaonik 1931: I. Nikolić, Knežević (od 86' Stanisavljević), Todorović, Mehmedi, Danilović (od 71' Mi. Nikolić), Ma. Nikolić, Planičić (od 77' Živanović), Čaloveić, Vukojević (od 86' Milisavljević), Zdravković

FUD: N. Jovanović, Obradović, Čaloveić, Rakićević (od 87' S. Jovanović), Nikolić, Pavlović, Karadžić (od 87' Vukajlović), Čukuranović, Vračarević, Obradović, Luković

Ovoj utakmici prisustvovala je i ekipa "Nižih liga", kako smo se proveli u Brusu moći će te da vidite predstojećeg petka u emisiji na youtube kanalu "Republika News".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading