SPOJ MLADOST I ISKUSTVA: Jako je bitan i ostanak trenera Stojanovića u Živici!

Autor:

Sport

02.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta novih lica u igračkom kadru.

SPOJ MLADOST I ISKUSTVA: Jako je bitan i ostanak trenera Stojanovića u Živici!

Foto: FK Obilić Živica

Vratio se tim iz Živice u zonski stepen takmičenja nakon sedam godina provedenih u nižim rangovima, i solidno se snašao u povratničkoj sezoni sastav Obilića.

Republika

Zimksu pauzu u okviru Podunavsko-šumadijske zone ekipa provodi na devetoj poziciji sa 15 osvojenih bodova, što je trenutno dovoljno za plasman u plej-aut zonu. Tokom nastavka prvenstva glavni cilj je da se bodovni saldo ojača što više, kako bi se do kraja sezone pre svega sačuvao status u ligi.

Ekipa je pripreme za nastavak sezone počela 4. februara, saradnja sa trenerom Stojanovićem je prodružena, uprava mu je ukazala maksimalno poverenje, što je jako bitno za dalji period. 

Tokom zimske pauze dogovorene su saradnje sa dosta mladih bonus igrača, ali i sa iskusnim fudbalerima koji duži niz godina igraju zonski stepen takmičenja. Što se tiče odlazaka, Danilo Antonijević i Filip Vučković nisu više članovi Obilića, reč je o mladim momcima pred kojima je svetla budućnost. Doskorašnji prvi strelac, Nenad Nedeljković vratio se u svoj rodni kraj, takođe otišli su i Uroš Medić, Mihajlo Milenković, Dušan Milutinović, Nikola Ninić i Nikola Ćirković.

Republika

Foto: FK Obilić Živica

Teren Obilića

Na raspoloživih deset fudbalera, uprava je dogovorila saradnje sa Nikolom Teofilovićem, Nikolom Miljkovićem, Nenadom Miloševićem, Ivanom Stojanovićem, Nikolom Obradovićem, Petrom Radivojevićem, Dušanom Rankovićem, Lazaom Jonjićem, Jovanom Blagojevićem i Mihajlom Jovanoevićem.

Iz kluba su povodom prelaznog roka i skorašnjeg starta prolećnog dela prvenstva poručili:

- Klub ima jasan cilj ispred sebe, a to je opstanak u ovom rangu takmičenja, biće teško, ali zato se jako radi i smatramo da će se to sve vratiti kada se krene u borbu za bodove. Prevenstvo počinje 16-17 marta. Obilić gostuje RSK-u iz Rabrova, ekipi koja pored Velike Plane i Markovca ima najveće šanse da na kraju zauzme prvo mesto. Treneru i igračima želimo sreću i da ostvare svoj cilj koji su postavili ispred sebe.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading