VREME JE ZA PIKSIJEV TRENERSKI DEBI U BG ZONI: Atmosfera u ekipi je odlična, došlo je vreme za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

02.03.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava je odradila perfektan posao za vreme zimske pauze.

VREME JE ZA PIKSIJEV TRENERSKI DEBI U BG ZONI: Atmosfera u ekipi je odlična, došlo je vreme za nastavak prvenstva!

Foto: FK Šušnjar

Ozbiljno se radilo u proteklom periodu u redovima Šušnjara 1997, ekipa će se na proleće boriti za plasman u viši rang, i s tim u vezi su dogovorene određene saradnje.

Republika

Što se tiče igračkog kadra, redom su plavo-beli dres zaduživali Igor Stojanović, Andrej Stojković, Bojin Krća, Vladimir Bošković i Ivan Marković. Uprava kluba se potrudila da sve novajlije promoviše do današnje prolećne premijere, a na iznenađenje mnogih stigla je i potvrda promene trenera.

U nastavku sezone klub će sa klupe predvoditi najprepoznatljivije lice na fudbalskim terenima pod okriljem fudbalskog saveza Beograda, čovek sa bogatom fudbalskom karijerom, kapiten Crvene zvezde, 25 nastupa je zabeležio u Reprezentacijji, reč je o vlasniku UEFA Pro licence, Nenadu "Piksiju" Kovačeviću.

Republika

Foto: FK Šušnjar

Novi šef stručnog štaba

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri, koju je popularni "Piksi" počeo sa 37 godina vodio je Poduanvac iz Belegiša, Sopot, Vršac, Radnički Zrenjanin, Radnički iz Sremske Mitrovice i OFK Kikindu. 

Prošle sezone ekipi Šušnjara je plasman u viši rang takmičenja, u Srpsku ligu Beograd izmakao za samo četiri boda, dok se u aktuelnom prvenstvu tim opet nalazi u samom vrhu tabele. Mesto koje vodi u baraž za popunu višeg stepena takmičenja je na samo dva boda, dok je direktan plasman na četiri.

Na današnjoj prolećnoj premijeri plavo-beli gostuju OFK Mladenovcu, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:1.

OFK Mladenovac - Šušnjar 1997 

Subota, 2. mart od 14.30

Stadion "Selters" 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading