DOBRO ZAPAMTITE OVOG MOMKA: Fenomenalnih mesec dana je iza mladog krilnog napadača - golovi u Reprezentaciji potvrđuju visoku formu!

Autor:

Sport

01.03.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da zaigra i na sutrašnjoj prolećnoj premijeri.

DOBRO ZAPAMTITE OVOG MOMKA: Fenomenalnih mesec dana je iza mladog krilnog napadača - golovi u Reprezentaciji potvrđuju visoku formu!

Foto: Privatna arhiva Miljan Đurđevac

Period u Spartaku

Početak prolećnog dela prvenstva očekuje nas za veliki broj liga u toku predstojećeg vikenda, a jedna od njih je i PFL Subotica, u kojoj jesenji prvak iz Kucure kreće u pohod na plasman u viši rang.

Republika

Sastav Iskre tokom pauze dobro je pojačan za vreme zimskog prelaznog roka, uprava kluba je odradila odličan posao, a danas je stigla i potvrda te tvrdnje. Mladi Miljan Đurđevac nakon šest meseci provedenih u Preporodu iz Novog Žednika, stigao je u redove jesenjeg prvaka, sa ciljem da sa klubom izbori plasman u viši rang.

Miljan je sedamnaestogodišnji fudbaler koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao u mlađim kategorijama CFK Vrbasa i Spartaka iz Subotice, dok je protekle jeseni "osetio" seniorski fudbal u Novom Žedniku u okviru Vojvođanske lige Sever.

Đurđevac se pored fudbala, bavi i malim fudbalom gde je aktivni član KMF-a Leteći Holanđanin, sa kojim nastupa u okviru Omladinske futsal lige Vojvodine. Da je reč o veoma kvalitetnom fudbaleru, pokazuje i poziv da nastupi za U17 selekciju naše zemlje.

Miljan je nedavno dobio prvi poziv od strane mlade selekcije Srbije, poverenje selektora opravdao je odmah u startu, jer je već u uvodnim nastupima uspeo da pokaže sav svoj kvalitet i talenat. Upravo je na utakmici protiv Mađarske pre par dana, u pobedi od 3:1 bio strelac dva gola.

U toku pripremnog perioda Miljan je devet puta uspeo da šalje loptu u mrežu rivala, i time je stigao do epiteta najboljeg strelca Iskre u kontrolnim utakmicama. Svi su u Kucuri već shvatili da je njegov dolazak "džek-pot" i da će tokom prolećnog dela biti jedan od glavnih ofanzivaca kluba.

Ovaj mladi fudbaler se najbolje snalazi na poziciji krilnog napadača, gde obično "šparta" i sigurno je da će se u budućnosti tek pričati o njemu, kako u klupskom, tako i reprezentativnom fudbalu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danijel Hornjak

01.03.2024 23:06

Odličan tekst , samo mala ispravka Miljan je igrao za U19 Srbije.!!!