VEĆA EUFORIJA SKORO NIJE BILA: Glavni meč ovog vikenda igra se u Ravnom Selu!

Autor:

Sport

01.03.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni "Pupi" će imati priliku da predstavi Proleter pred svojim navijačima protiv Sente.

VEĆA EUFORIJA SKORO NIJE BILA: Glavni meč ovog vikenda igra se u Ravnom Selu!

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Vikend koji je pred nama donosi nam početak velikog broja prvenstava širom naše zemlje, Područna liga Subotice startuje sutra, jedan od zanimljivijih duela igra se u Ravnom Selu gde Proleter dočekuje ekipu Sente.

Republika

Sigurno je da se nijedan prelazni rok nije pratio kao nedavno završeni u Ravnom Selu. Popularni "Pupi" je uzeo stvar u svoje ruke, i nakon nešto slabijeg plasmana tokom jesenjeg dela rešio je da napravi jak Proleter, koji će u skorije vreme napasti viši rang.

Proverena, iskusna imena stigla su u Ravno Selo, pa će se sve sem plasmana u TOP 5 ove sezone po mnogima smatrati kao neuspeh. Imajući u vidu da se kroz pripremni period jasno videlo da je tim dosta jači u odnosu na prvi deo sezone, svakako da svi imaju velika očekivanja. Očekuje se spektakularan meč sutra, Pupi je dobro poznato lice svima, i sigurno je da će tu biti dosta navijača koji će doći da isprate utakmicu upravo "preko njega".

Republika

Foto: FK Proleter Ravno selo

Trijumf se "čeka" u Ravnom Selu sutra

Što se tiče sutrašnjeg gosta u Ravnom Selu, reč je o ekipi koja je protekle dve sezone provela u Vojvođanskoj ligi Sever, i koja će po trenutnom plasmanu vrlo verovatno i sledeće sezone biti član PFL-a. Senta zimsku pauzu provodi na šestoj poziciji, sa 12 bodova zaostatka za mestom koje vodi u baraž za plasman u viši rang.

Odlično je sastav Sente ušao u novu sezonu, istakao je kandidaturu za najviši plasman, ali je sa dve "etape" u kojima u četiri, odnosno tri utakmice nije znao za pobedu, u velikoj meri smanjio svoje šanse za ekspresan povratak u dobro poznatu sredinu.

Ekipa Proletera u Ravnom Selu protekle jeseni izgubila je u samo jednom meču, tada je trenutno četvrtoplasirana ekipa Čoke slavila rezultatom 3:2. Senta igra solidno na gostovanjima, mada je trenutno u seriji od dva vezana poraza van svog stadiona.

Prvi duel ova dva tima završen je remijem, nakon 90 minuta igre rezultat je glasio 1:1.

Proleter (Ravno Selo) - Čenta

Subota, 2. mart od 14.30

Stadion u Ravnom Selu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading