LUŽNIKI ARENA JE SPREMNA: Bodovi u ovom nedeljnom duelu vrede duplo!

Autor:

Sport

01.03.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pripremnom periodu je na istom ovom mestu slavio Prvi partizan, može li Omladinac da sada uzvrati istom merom?

LUŽNIKI ARENA JE SPREMNA: Bodovi u ovom nedeljnom duelu vrede duplo!

Foto: FK Omladinac Zdravčići

U okviru 16. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Omladinca (Zdravčići) na svojoj "Lužniki Areni" ugostiće sastav Prvog partizan (Užice), duel dva tima koji se bore za prekopotrebne bodove za opstanak u ligi.

Republika

Nedeljni domaćin ove zime gotovo da nije menjao igrački kadar, što se tiče novajlija nije ih bilo, ali su stigla "pojačanja" iz sopstvenih redova, jer su fudbaleri koji su bili povrđeni sada spremni da pomognu klubu. Samo dva odlaska ove zime iz Zdravčića su viđena, Ivan Jović (Gorobilje) i Marko Milanović (Vrnjani) promenili su dres u kojem će nastupati u nastavku sezone.

Protekle nedelje sastav Omladinca se odlično pokazao na gostovanju u Bajinoj Bašti, gde je naneo tek drugi poraz Višesavi od starta prvenstva. U jednoj jako dobroj utakmici gosti su pokazali da spremni ulaze u nastavak sezone i da će biti jako tvrd rival svim protivnicima u ligi.

Republika

Foto: FK Prvi partizan Užice

Najava utakmice

Užičani su ove zime bili dosta aktivni na transfer pijaci, igrački kadar je ojačan u velikoj meri i sa novim snagama Prvi partizan cilja plasman u gornji deo tabele. Sredinom nedelje odigrali su kup meč sa zonašem iz Sevojna, i tu su pokazali da znaju da igraju fudbal i da je jako malo falilo da stignu do plasmana u sledeće kolo. Nakon vođstva od 2:0, kroz penal seriju morali su da se pomire sa ispadanjem, i sada sav fokus ide na ligu.

Ekipa se nalazi tim iza Omladinca na tabeli, koji sa 18 osvojenih bodova drži osmo mesto u ligi, Prvi partizan sa samo jednim bodom manje zauzima devetu poziciju. Biće ovo jako bitan meč za oba kluba, imajući u vidu da je gužva u tom delu velika, bodovna razlika mala između ekipa, pa se svaki bod "broji duplo".

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Omladinca na gostovanju minimalnim rezultatom.

Omladinac (Zdravčići) - Prvi partizan (Užice)

Nedelja, 3. mart od 14.30

Lužniki Arena

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading