PAUZA JE GOTOVA: Vreme je za nastavak šampionskih ambicija tima iz Vognja!

Autor:

Sport

01.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Petković će na raspolaganju imati 22 fudbalera za prolećni deo prvenstva.

PAUZA JE GOTOVA: Vreme je za nastavak šampionskih ambicija tima iz Vognja!

Foto: FK Sloga Voganj

U prethodne dve sezone sportski kolektiv iz Vognja sezonu u okviru Sremske lige završavao je na 11. poziciji na tabeli, ali se u aktuelnoj prvenstvenoj trci snašao dosta bolje.

Republika

Sastav Sloge zimsku pauzu provodi sa titulom jesenjeg prvaka, učinak od 11 trijumfa, jednog remija i tri poraza bio je dovoljan za lidersku poziciju na tabeli. Bodovni saldo na koti 34 dovoljan je za jedan bod prednosti u odnosu na prvog pratioca, pa se očekuje na proleće jako zanimljiva borba za najviši plasman.

Igrači Sloge započeli su pripreme za nastavak sezone 21. januara, kada je trener Sveta Petković izvršio prozivku, nakon čega su odrađena uvodna merenja i testiranja. Nakon deset dana treninga, uprava je ugovorila i kontrolne utakmice, kroz koje je šef stručnog štaba imao prilike da što bolje spremi igrače za takmičarske duele.

U toku jučerašnjeg dana stigla je i zvanična potvrda povodom spiska igrača na koje trener Petković može da računa za nastavak sezone, na listi se nalaze 22 imena. Za golmansku poziciju konkurisaće Branislav Cvetković i Marko Rakić, za mesto ispred njih u opticaju su Petar Škorić, Nikola Martinović, Aleksandar Jovanović, Milan Vukosavljević, Stevan Gluvić, Nikola Marin, Dimitrije Kljaljić i Dražen Begović.

Zadatak da povežu igru tima imaće fudbaleri sredine terena, Jovan Dostanić, Marko Popović, Lazar Batanjski, Vojin Stojanović, Milan Bosančić, Marko Petković i Vladimir Milekšić. Najopasniji po gol rivala biće Neđo Gajić, Miša Stanić, Mihajlo Lenhart, Borko Anđelić i Nemanja Marković.

Na prolećnoj premijeri jesenji šampion gostovaće trenutno 11. ekipi na tabeli, sastavu Partizana (Vitojevci), taj susret zakazan je za nedelju, 3. mart sa početkom od 14.30. Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tima iz Vognja pred domaćina navijačima rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading