DOGOVOR JE POSTIGNUT: Detonacija - iskusni defanzivac se vratio iz pečalbe!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon neočekivanog starta prolećnog dela sezone, klub je odlučio da pojača svoju defanzivnu liniju.

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Detonacija - iskusni defanzivac se vratio iz pečalbe!

Foto: Starsport

Pred fudbalerima užičke GFK Slobode su meseci odluke tokom kojih će pokušati da ostvare zacrtani klupski cilj, opstanak u Prvoj ligi Srbiji.

 

Na startu prolećnog dela sezone popularne "ere" su neprijatno iznenadili svoje navijače porazom na stadionu "Radomir Antić" od ekipe novosadske Mladosti GAT rezulttom 0:2, a uoči meča koji će Užičani odigrati predstojećeg vikenda u Vršcu, klub je obelodanio da je još jedno pojačanje zadužilo opremu crveno-crnih boja.

Reč je o Nikoli Eskiću, dvadesetšestogodišnjem defanzivcu koji u Užice stiže iz redova kazahstanskog kluba Aksu iz Pavlodara.

Eskić je svoju fudbalsku karijeru započeo u ekipi Milići iz Republike Srpske, da bi prve seniorske korake načinio u Vlasenici, a internacionalnu karijeru je gradio u Severnoj Makedoniji, Litvaniji i Kazahstanu.

Kaa je reč o srpskim klubovima, dvadesetšestogodišnji fudbaler je nosio opremu kruševačkog Napretka i OFK Bačke iz Bačke Palanke.

Foto: GFK Sloboda Užice

Iskusni fudbaler dolazi da pomogne ekipi u borbi za opstanak

 

- Nikola Eskić:

Datum rođenja: 19. decembar 1997. godine

Mesto rođenja: Milića - Republika Srpska

Pozicija u timu: centralni bek/defanzivni vezni igrač

Igračka karijera: Milići (Bosna i Hercegovina), Vlasenica (Bosna i Hercegovina), Zvijezda 09 (Bosna i Hercegovina), Napredak (Kruševac), OFK Bačka (Bačka Palanka), Bregalnica Štip (Severna Mekedonija), Riteriai (Litvanija), Aksu Pavlodar (Kazahstan)

Reprezentativna karijera: Bosna i Hercegovina U-21 (1 ut.), Srbija B (1 ut.)

Narednu prvenstvenu utakmicu ekipa GFK Slobode će odigrati u subotu 2. marta sa početkom od 13 časova kada će gostovati OFK Vršcu. Ostaje da se vidi hoće li Eskić već u navedenom meču debitovati u opremi crveno-crne boje, ili će morati da sačeka neku drugu priliku kako bi se predstavio užičkim ljubiteljima fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading