SENEGALAC UHVAĆEN U NEOČEKIVANOM IZDANJU: Napadač koji je namučio Partizan, pokazao i drugi talenat - mogao bi da uplovi i u manekenske vode! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njega zime nema...

SENEGALAC UHVAĆEN U NEOČEKIVANOM IZDANJU: Napadač koji je namučio Partizan, pokazao i drugi talenat - mogao bi da uplovi i u manekenske vode! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri RFK Grafičara uspešno su započeli prolećnu polusezonu. U jednom od derbija premijerne runde savladana je ekipa Inđije Toyo Tires minimalnim rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Marko Ćurić u 21. minutu meča.

 

Navedenim trijumfom puleni trenera Marka Neđića započeli au operaciju "plasman u plej-of fazu takmičenja", a jedan od onih koji može biti i ključan u ostvarenju klupskih ciljeva, jeste mladi napadač iz Senegala, Embop Babakar.

Nakon meča sa inđisjkim zeleno-belima senegalski napadač je uhvaćen u jednom od prestoničkih tržnih centara gde je kupovao garderobu, a po fotografijama koje je objavio na društvenoj mreži Instagram, potpuno je jasno da bi se pored fudbala sa velikim uspehom mogao baviti i manekenstvom.

 

Da podsetimo, Babakar je u Beograd stigao u septembru prethodne 2023. godine i tokom aktuelne sezone u okviru Prve lige Srbije za ekipu RFK Grafičara je odigrao deset prvenstvenih mečeva. Na terenu je proveo ukupno 683 minuta tokom kojih je protivničke mreže tresao tri puta, a psoebno treba napomenuti duel koji je odigran 26. novembra 2023. godine kada se u duelu protiv novobeogradskog Radničkog dva puta upisivao u listu strelaca, u meču koji su "grafosi" rešili u svoju korist rezultatom 4:2.

- Embop Babakar:

Datum rođenja: 20. novembar 2002. godine

Mesto rođenja: Diamagen - Senegal

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: B16 Diamagen (Senegal), Kasa Sports (Senegal), Diambars (Senegal), RFK Grafičar (Beograd)

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipu RFK Grafičara u subotu 2. marta očekuje veliki derbi. Puleni trenera Marka Neđića gostuju OFK Beogradu na Omladinskom stadionu, a u navedenom duelu obe ekipe će imati imperativ osvajanja bodova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading