IZNENAĐENJIMA NEMA KRAJA: Crveno-beli u jednom danu ostali bez trojice uzdanica - svi putevi vode na veliku scenu!

Autor:

Sport

01.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovim momcima će se tek pričati.

IZNENAĐENJIMA NEMA KRAJA: Crveno-beli u jednom danu ostali bez trojice uzdanica - svi putevi vode na veliku scenu!

Foto: cndp_photo/FK Sinđelić

Radoičić ide u "pečalbu"

Ekipa Sinđelića iz Beograda u proteklih pet sezona promenila je tri ranga takmičenja, od Prve lige Srbije, stigli su do Beogradske zone, ali se trenutno klub takmiči drugu godinu zaredom u okviru Srpske lige Beograd.

Republika

Crveno-beli nakon prvog dela šampionata sa bodovnim saldom na koti 15 nalaze se na deobi desete pozicije na tabeli. Jesenji učinak od četiri trijumfa, tri remija i osam poraza bio je dovoljan za plasman u donji deo lige, i na proleće će se "juriti" prekopotrebni bodovi za siguran opstanak.

Predstojećeg vikenda počinje drugi deo prvenstva, a iz kluba su potvrdili da u crveno-belom dresu više neće nastupati mlade nade srpskog fudbala, koje su obeležile jesen iza nas. Još jednom se pokazalo da je fudbalski klub Sinđelić sjajan teren za napredovanje igrača.

Milan Kolarević (19) nakon četiri i po godine provedene u Sinđeliću izborio se za napredak u karijeri, i on će u nastavku sezone nositi dres Voždovca, gde će pokušati da u Superligi ima zapaženu ulogu, baš kao što je protekle jeseni imao u srpskoligaškom karavnu. 

Devetnaestogodišnji Matija Mladenović otišao je u Dubočicu, rang više, i potrudiće se da na novom stadionu u Leskovcu pokaže svoje znanje, i da se izbori za novi napredak u svojoj karijeri. Matija je dres Sinđelića nosio proteklih šest meseci, i svojim napornim radom i trudom se izborio za "stepenicu više".

Matija Radoičić je najmađi među pomenutima, momak rođen 2006. godine nastupaće u češkoj ligi, gde će braniti boje fudbalskog kluba Slovačko. Matija je u dresu Sinđe proveo proteklih šest meseci, i to mu je bilo dovoljno da se pokaže, i da se izbori za inostrani transfer. 

Trener Sinđelića, Milan Ćulum, na klupu kluba stigao je početkom sezone, i dobro je upoznat sa momcima o kojima je bilo reči u tekstu. On je za naš portal povodom njihovih transfera poručio sledeće:

- Dobrim i posevećenim radom došli smo do toga da mladi igrači koji imaju kvalitet, i koji žele da napreduju, su uspeli da odu rang ili dva više. Ponosni samo jako pre svega na nas kao klub, svi smo zajedno doprineli da oni budu konkurentni za taj nivo fudbala. Pokazali smo svim drugim mladim igračima da imaju mogućnost napretka u Sinđeliću, mislim da to treba da bude poruka za sve koji žele da radom i posvećenošću napreduju.

Na startu prolećnog dela prvenstva sastav Sinđelića u subotu gostuje ekipi Brodarca, biće to jako bitan duel za crveno-bele, imajući u vidu da se njihov rival nalazi ispod njih na tabeli, sa zaostatkom od pet bodova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading