STRATEŠKI POTEZI TOKOM ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA: Veliki korak napravljen je ka ostvarenju cilja!

Autor:

Sport

29.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavo-bela porodica dobila novi izgled.

STRATEŠKI POTEZI TOKOM ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA: Veliki korak napravljen je ka ostvarenju cilja!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Sastavni deo fudbalskog kalendara su prelazni rokovi. Periodi tokom godine kada klubovi mogu da pojačavaju svoje timove, pregovaraju o dogovorima i prave strateške poteze za poboljšanje svoje konkurentnosti.

Republika

Transferi igrača i promene u stručnom štabu tokom prelaznog roka mogu imati značajan uticaj na dinamiku tima, stil igre, i ukupan učinak. Nova pojačanja mogu doneti svež talenat i energiju u ekipu i potencijalno poboljšati učinak na terenu. 

Što se tiče Omladinac iz Rakinca, tokom prelaznog roka bilo je aktivnosti u oba smera. Nekolicina igrača je napustila klub, a to su redom Jagoš Lekić (Mladost Novo Selo, Mihajlo Rašković (Lokomotiva Lapovo), Mihajlo Strainjević (Saranovo 1936) i Ivan Nikolić o čijoj daljoj karijeri i dalje nema informacija. 

Uprava kluba je odlučila da u određenoj meri promeni tim za prolećni deo prvenstva, pre svega došlo je do novine na mestu trenera. Dogovorena je saradnja sa Dejanom Delićem, vlasnikom UEFA licence, koji će sigurno dosta značiti u nastavku sezone. 

Što se tiče igračkog kadra, redom su dres Omladinca na promociji držali Stevan Ljubić (Veliki Borak), Ognjen Mladenović, Nenad Radanov (Napredak Jajčić), Mladen Popović i David Nikolić koji su stigli iz Napretka (Markovac), Kristijan Glišpvić (Mladost Donja Livadica), Lazar Kovačević (Bresje Superior) i Marko Nedeljković koji je bio bez angažamana. 

Da uprava Omladinca daje veliki značaj na razvoju svoje pionirske selekcije i da na taj način sada stvara projekat za budućnost u Rakincu pokazuju i pojačanja u toj starosnoj kategoriji. Jovan Milićević, Aleksa Rajčić i Mihajlo Pantić zadužili su opremu kluba, sva tri igrača stigla su iz Velike Plane.

Povodom prelaznog roka iz kluba su poručili:

- Želimo da se zahvalimo svim novim članovima naše plavo-bele porodice koji su prihvatili naš poziv i pristali da budu deo projekta fudbalskog kluba Omladinac. Takođe želimo da se zahvalimo sportskim prijateljima iz redakcije republika.rs - niželige5 preko kojih smo došli do određenih pojačanja u zimskom prelaznom roku. Zahvaljujemo se na saradnji i igračima koji su napustili naš fudbalski klub tokom zimskog prelaznog roka i želimo im uspeha u novim sredinama. Danas je prilika da stvorimo sutra kakvo želimo. Mi stvaramo sada za budućnost. Sportski pozdrav iz Rakinca.

Na prolećnoj premijeri tim iz Rakinca gostovaće sastavu Železničara iz Kusadaka, taj susret zakazan je za drugi vikend u mesecu martu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading