JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA U SVOM GODIŠTU: Okrug je dobro upoznat sa njegovim potezima!

Autor:

Sport

29.02.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomke se vraća kući.

JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA U SVOM GODIŠTU: Okrug je dobro upoznat sa njegovim potezima!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Jesenji vicešampion Šumadijske okružne lige, i prošlosezonski član zonskog stepena takmičenja u prethodnom periodu gotovo na svim poljima je prikazao napredak.

Republika

Kroz pripremni period uglavnom su rivali bili iz viših rangova takmičenja, i u tim duelima se videlo da je ekipa jako dobro selektirana i da je spremna za prolećni pohod na viši rang takmičenja.

Uprava kluba je tokom transfer perioda dogovorila određene igrače, i pre par dana je krenula sa zvaničnom promocijom novajlija. Prelazni rok u redovima OFK Aranđelovca otvoren je dolaskom mladog čuvara mreže, Aleksandra Jovetića

Jedan od najvećih talenata šumadijskog okruga u svom godištu, odlučio je da se vrati kući i da pomogne klubu na putu ka ekspresnom povratku u viši rang takmičenja. Reč je i Milošu Tomoviću, dvadesetsedmogodišnjem fudbaleru koji može podjednako dobro odigrati na mestu zadnjeg veznog i štopera.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

"Tomke" se vraća na dobro poznatu adresu

Popularni "Tomke" za naš portal povodom povratka u dobro poznatu sredinu poručio je:

- Drago mi je što opet oblačim dres OFK Aranđelovca, nadam se da ću u skorije vreme zalečiti povedu i da ću biti spreman da ekipi pomognem da ostvari svoje ciljeve u nastavku sezone. 

U dosadašnjoj karijeri Miloš je pored OFK Aranđelovca nastupao i za klub iz istog mesta pod imenom Šumadija. Svojim dolaskom sigurno je da će uneti određenu dozu mirnoće među igrače, veoma je pozudan na lopti, ima kvalitetan pas i poseduje veliku sportsku inteligenciju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading