NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: O ovom transferu i predstojećem "rivalstvu" između dva brata će se tek pričati!

Autor:

Sport

28.02.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi zimski novajlija je predstavljen.

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: O ovom transferu i predstojećem "rivalstvu" između dva brata će se tek pričati!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Mlađi Jovetić stiže kod starijeg

Nakon pet vezanih sezona u zonskom stepenu takmičenja, sastav OFK Aranđelovca 1979 "sišao" je u Šumadijsku okružnu ligu, sa ambicijama da se ekspresno vrati u dobro poznato društvo.

Republika

Ekipa je protekle jeseni zabeležila učinak od deset trijumfa, tri remija i dva poraza, što je bilo dovoljno za drugo mesto na tabeli. Bodovni saldo na koti 33 udaljio je klub na dva boda od lidera lige, što je odlična pozicija pred nastavak prvenstva.

Uprava kluba je kroz pripremni period odlučila da snage odmeri sa ekipama iz jačih rangova takmičenja, i na utakmicama se jasno videlo da je sastav OFK Aranđelovca ravnopravan rival, i da je već spreman za takmičarske duele.

Klub je po ustaljenoj praksi nakon zvaničnog kraja prelaznog roka krenuo sa promocijom novajlija, i u toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda prvog zimskog pojačanja. Reč je o mladoj nadi među stativama, Aleksandru Jovetiću koji ima 19 godina.

Jovetić je kroz mlađe kategorije bio član Partizana 1945 iz Darosave, dok je prethodne tri godine proveo u Šumadiji iz Aranđelovca, sa kojom se protekle jeseni takmičio u zonskog rangu, ali bez ozbiljnije prilike da se pokaže i dokaže. Aleksandar je uglavnom bio opcija sa klupe, i na terenu je upisao minute na samo dve utakmice.

Novajlija u konkurenciji za "jedinicu" je za naš portal povodom transfera poručio:

- Jako sam zadovoljan prelaskom u ovaj klub, jer mislim da sam dolaskom u OFK Aranđelovac dobio šansu da budem više ubačen u igru i nadam se da ću uspeti doći do ozbiljnije prilike da se pokažem.

Jedna jako zanimljiva stvar povodom ovog transfera jeste da će Aleksandar biti konkurencija svom starijem bratu, Đorđu, koji se prethodnog leta vratio u klub, i od starta sezone redovan je između stativa. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading