NEKADAŠNJI GOLMAN MILANSKOG INTERA STIGAO U SRBIJU: Ponikao je na beogradskoj Marakani, u Italiji osvajao trofeje, a sada dolazi da pomogne u ostvarenju klupskih ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U finišu zimskog prelaznog roka srpskoligaš je angažovao čuvara mreže koji je u Italiji osvajao trofej.

NEKADAŠNJI GOLMAN MILANSKOG INTERA STIGAO U SRBIJU: Ponikao je na beogradskoj Marakani, u Italiji osvajao trofeje, a sada dolazi da pomogne u ostvarenju klupskih ciljeva!

Foto: Instagram.com/vladandjekic

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog predstojećeg vikenda dočekuju novosadski Kabel na startu nastavka borbe za bodove u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana.

 

Zrenjaninci su prethodnu jesen okončali na desetoj poziciji sa skorom od pet pobeda, tri remija i sedam poraza, a ekipa je istovremeno postigla 13 golova, dok se njihova mreža tresla 21 put.

Na osnovu ostvarenja u prvom delu takmičarske godine Radnički se nalazi bliže zoni ispadanja, a kako bi u nastavku borbe za bodove ostvarili zapaženije rezultate, agilno rukovodstvo je tokom "zimske transfer pijace" bilo izuzetno aktivno na tržištu. U grupi novajlija, jedno ime se posebno izdvaja.

Naime, zrenjaninski crveno-crni su znatno pojačali konkurenciju na, verovatno i najosetljivijoj poziciji, mestu čuvara mreže.

Novi član Radničkog postao je Vladan Đekić, dvadesetčetvovrogodišnji golman velikog iskustva i na međunarodnoj sceni.

Reč je čuvaru mreže koji je ponikao u redovima Crvene zvezde, da bi sa mlađim kategorijama milanskog Intera osvojio dva šampionska pehara i jednu titulu u kup takmičenju.

Na Apeninima je proveo ukupno sedam i po godina, pre nego što se leta 2023. godine vratio u Srbiju i poneo dres beogradskog Voždovca.

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Predstavljaće veliko pojačanje za zrenjaninski klub

 

- Vladan Đekić:

Datum rođenja: 10. avgust 1999. g.

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), Inter Milan U-17 (Italija), Inter Milan U-19 (Italija), Piza (Italija), Kasertana (Italija), Viterbeze (Italija), Voždovac (Beograd)

Reprezentativna karijera: Srbija U-19 (3 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Đekić će, kao što j već rečeno, imati u subotu 2. marta kada će ekipa Radničkog u Zrenjaninu ugostiti Kabel iz Novog Sada, ekipu koja u nastavak takmičenja ulazi sa velikim ambicijama i koja se može uključiti i u borbu za sam vrh tabele vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana.

U prvom ovosezonskom meču dve ekipe Kabel je slavio rezultatom 2:0, a dvostruki strelac na navedenom meču bio je u finišu susreta Nemanja Soković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading