SAVEZ JE REKAO SVOJE: Nakon konferencije tokom koje je klubovima poslata jasna poruka, usledilo je iznenađenje za sve prestoničke sportske kolektive! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.02.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se okupili na jednom mestu.

SAVEZ JE REKAO SVOJE: Nakon konferencije tokom koje je klubovima poslata jasna poruka, usledilo je iznenađenje za sve prestoničke sportske kolektive! (FOTO GALERIJA)

Foto: FSB

U ponedeljak 26. februara u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda održane Konferencije klubova beogradske grupe srpskoligaškog karavana i Zonske lige Beograd

 

Najpre je održan sastanak srpskoligaša na kojem su svi klubovi imali predstavnike. Uvodnu reč je imao generalni sekretar Miloš Mirković a potom su se obratili komesar takmičenja Velibor Novović, komesar za disciplinu Aleksandar Prekodravac, komesar za suđenje Željko Mohora i komesar za bezbednost Milenko Kovač.

Klubovima je poslata jasna poruka da će i u nastavku prvenstva regularnost i bezbednost biti prioritet. Od ove sezone, sve utakmice se snimaju, tako da će biti pregledane, a biće pokrivene i posmatračima.

Po završetku sastanka, čelnici FSB su dodelili vredne poklone u vidu lopti i medicinske opreme. Takođe, savez je obezbedio markere za redarsku službu za sve lige.

 

Usledio je sastanak klubova zonske lige Beograd.

Generalni sekretar, Miloš Mirković, je ponovo imao uvodnu reč a potom su se obratili komesari Aleksandar Simić, Vuk Blečić, Goran Kovačić i Milenko Kovač. Poruka je bila ista, legalnost i poštovanje pravilnika.

Partneri saveza, su uručili poklone klubovima, savez je obezbedio markere za redare a čelnici saveza su jasno naglasili da će klubovi koji budu poštovali pravilnik biti dodatno stimulisani i nagrađeni.

Pored čelnika saveza i komesara, klubovima obe lige su se obratili i predstavnici MUP-a prevashodno o pravilnim prijavljivanjima utakmica i uslovima koji određuju koju su mečevi visokog rizika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading