SPREMAJU SE ZA LIGU ŠAMPIONA? Ozbiljni infrastrukturni radovi na stadionu su završeni - na uslovima bi im pozavideli i najveći! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.02.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub napreduje iz dana u dan...

SPREMAJU SE ZA LIGU ŠAMPIONA? Ozbiljni infrastrukturni radovi na stadionu su završeni - na uslovima bi im pozavideli i najveći! (VIDEO)

Foto: FK Sloga Maradik

Fudbaleri Sloge iz Maradika jesenji deo šampionata u okviru Opštinske lige Inđija-Stara Pazova-Irig-Pećinci okončali su na vicešampionskoj poziciji i svakako se svi u redovima crveno-belih nadaju da predstojeći period može doneti još bolja ostvarenja koja bi donela i šampionski pehar i plasman u viši stepen takmičenja, Međuopštinsku ligu Srem-Istok.

 

Fudbaleri iz mesta u opštini Inđija tokom devet prvenstvenih mečeva zabeležili su skor od sedam pobeda, jednog remija i isto toliko poraza, a istovremeno je ekipa postigla čak 59 pogodaka, dok se njihova mreža tresla devet puta.

Uz sjajna ostvarenja na terenu agilno klupsko rukovodstvo veliku pažnju poklanja unapređenju uslova na samom stadionu. Polovinom meseca novembra prethodne godine obavestili smo vas o radovima koji su izvršeni u klupskim prostorijama, a sada su na red došle i svlačionice.

 

 

Kako se može videti na snimku koji je klub prezentovao javnosti uslovi koje će fudbaleri crveno-belih imati u svlačionici, apsolutno su na evropskom nivou i mnogi su pomislili da se klub polako piprema možda i za učešće na međunarodnoj sceni.

Interesantno je napomenuti da su se u komentarima na navedeni snimak javili i mnogi iz inostranstva koji su oduševljeni uslovima, poželeli da u skorijoj budućnosti i ponesu crveno-beli dres Sloge.

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, ekipa Sloge u prolećnoj premijeri gostuje jesenjem šampionu ekipi Kupinova koja u nastavak takmičenja ulazi sa dva boda prednosti i svakako će navedeni duel, izvesno je i odrediti sudbinu obe ekipe u aktuelnoj takmičarskoj godini.

Treba napomenuti da je Sloga u ovosezonskoj premijeri ubedljivo savladala aktuelnog lidera, rezultatom 5:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading